Já mám teda výhodu, že to vypadá, že na tom notebooku dělám i něco užitečného (tj. něco, co vydělává peníze). Kdyby věděla, že tam jenom chatuju na forech, tak by byla asi nasranější . Včera jsem čekal v divadle až si dopovídá s hercema po představení, a tak jsem si tam vytáhl toho MacBooka, abych se přes BT připojil mobilem na net a přečetl si, co mi kdo píše na ICQ.... na to přišla ona, že už můžeme jít a že jsem strašně pracovitej, že se snažim tak efektivně využít všechen volný čas, že ona by takhle při čekání nebyla schopna pracovat .swarm píše:To zas ne, ale když potřebuju něco dělat, tak ona si pustí ten svůj a třeba taky něco dělá místo toho, abych byl neustále pod palbou, kdy už to bude .Warp10 píše:swarm: Jasne pak muzete sedet vedle sebe doma, kazdej si datlovat na svym a minimalne spolu interagovat. Idylicky vztah ...
polo píše:Co sa tomu stalo preco si to musel vypnut tlacitkem ved MAC OS X je velmi stabilny a malo zabugovany oproti konkurencii...
Tak k MacOS X jsem se dnes vyjádřil na blogu -> http://myego.cz/item/macos-x-nekompatibilni (po dlouhé době zas nějaký článek)