Toshiba x200-23g vs. Acer AS8920G-934G64BN
Toshiba x200-23g vs. Acer AS8920G-934G64BN
Jaký je Váš názor ? Který notebook je lepší, případně v čem a proč ? Cenově jsou přibližně nastejno takže váhám. Grafiku bych asi hodnotil lépe u Toshiby, design (subjektivní názor) zase u Aceru. Co se týče výpočetního výkonu budou oba stroje asi nastejno, díky stejnému procesoru a dostatečně velké RAM. Notebook bych chtěl téměř ke všemu , jak na hry a filmy, tak na výpočty (Matlab), programovaní a pod. Dík
PS: Případně navrhněte jiný, podle Vás, srovnatelný nebo dokonce lepší stroj v podobné cenové relaci tj. 40000-45000 Kč (přibližně).
PS: Případně navrhněte jiný, podle Vás, srovnatelný nebo dokonce lepší stroj v podobné cenové relaci tj. 40000-45000 Kč (přibližně).
ty chceš investovat 45tis. do toustovače od Aceru? bych volil tu Toshibu...je to hodně dobrá mašinka viz. http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... sc&start=0
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Nejsem nijak zaujatý, proto jen konstatuji fakta. Předně Acer AS8920G-934G64BN ma jinou grafiku než píšeš a to GeForce 9650M GS. Což nic moc nemění a jak jsem již psal v úvodu s grafikou, přesněji grafickou kartou je na tom Toshiba líp => lepší na hry. Ale na druhou stranu Acer má lepší display (nemám na mysli větší velikost) a k tomu mechaniku podporující víc formátů což dohromady s poměrem 16:9 je lepší pro filmy a podobně. Čistě konstatování faktů. Doufám že nemusím vysvětlovat co myslím výpočetním výkonem.
omlouvám se má GF9650GS ...
> stále nemá větší výkon jak 2x GF 8600GT ...
> na sledování filmů je jednoznačně 16:9 lepší pravda, nicméně mít 18.4" notebook ... no jak myslíš, finální volba je jistě na tobě .. anebo kup si co chceš, mě je to stejně jedno
.:.:
BTW: toshiba má opravdu lepší servis
EDIT: ten acer má 4GB RAM woow, a 32bit OS wowowowooow
> stále nemá větší výkon jak 2x GF 8600GT ...
> na sledování filmů je jednoznačně 16:9 lepší pravda, nicméně mít 18.4" notebook ... no jak myslíš, finální volba je jistě na tobě .. anebo kup si co chceš, mě je to stejně jedno
.:.:
BTW: toshiba má opravdu lepší servis
EDIT: ten acer má 4GB RAM woow, a 32bit OS wowowowooow
Toshiba R600-10W
Podle tohohle odkazu http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 135.0.html jsou u těhle notebooku přibližně srovnatelne grafické karty. Ten servis je fakt asi největší problém Aceru, i když snad u téhle cenové kategorie to bude lepší ? Neni tu někdo s praktickými zkušenostmi s těmahle stroji (tj. jeden z nich vlastní, teda kromě neoexnet jehož názor je jasný z celého fóra ) ?
acer zatim neumi poskytnou kvalitni a rychly servis ani tem drahym bookum, toshiba je v tomto ohledu hodne jinde.
8600GT SLI bude samozrejme vykonnejsi, dalsi vyhoda je v moznosti vypnout jednu kartu a tim setrit energii.
8600GT SLI bude samozrejme vykonnejsi, dalsi vyhoda je v moznosti vypnout jednu kartu a tim setrit energii.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
před dvěma měsíci jsem se tu jako neznalý přišel juknout s tím jak se vede toustovači 5920g, který jsem tenkrát chtěl... docela fajn stroj, ale značka a zpracování ne... a taky je podle mě rozumnější nemít grilovací či toustovací stroj na kterém zamachruju s Crysis, ale něco spolehlivého, s čím budu machrovat za 3-4 roky nad těma MSI a toust pařmenama, že mi to ještě drží a v pohodě jede a nebyl ani jednou v servise
ThinkPad T420
Krondor píše:Nemohli byste kromě svých pocitů, řict taky nějakou konkrétní reálnou argumentaci. Např. uchycení monitoru u Aceru byvá špatné, toshiba na plny výkon vydrží jen něco přes hodinu.
ale takovýhle stroje nejsou dělaný na výdrž. A někdo kdo si kupuje 17ku se šíleným grafickým výkonem za 40000 a více nebude řešit výdrž baterie. Pro tebe konkrétně bych to viděl budto na již zminovanou toshibu nebo si nakonfnout dell precision
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400