Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Jo dneska sem taky potkal tu tramvaj s reklamou na Acer. Bohuzel mi ujela ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ma tu nekdo zkusenost s GPS???Co je dulezi pri vyberu modulu?? Je mi fuk zda to bude BT nebo USB stejne pujde integrovat do Asusu EEE podstatny je jen chip ze??? tudiz kvalitni je sirf star III a MediaTek MT3
nasel jsem tohle a tak uvazuju ale tad si necham poradit protoze o tom vim kulove http://www.adshop.cz/inshop/gps-navigac ... 69932.html
nasel jsem tohle a tak uvazuju ale tad si necham poradit protoze o tom vim kulove http://www.adshop.cz/inshop/gps-navigac ... 69932.html
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim akorat, ze GPS je jedna z mala technologii, snad dokonce jedina, ve ktery se vyuziva Obecna teorie relativity. Coz te jiste potesi ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
no to je tak smysluplný, že by všichni "vejrali" jak "vyvoraný myši", protože bychom vám rozuměli tak každý pátý slovo. To je hrozný. On dokáže vysvětli inflaci pomocí vesmíru. Co mi je ku*** po nějaký kvantový fyzice. Mě to nezajímá, ale podle něho je to hrozně zábavná látka, která by měla patřit k základům fyziky. Marně jsem se mu snažil naznačit, že základy fyziky jsou akce a rekace, kladka, a jím věci podobné..už si to nepamatuju.. dám si radši ehm..třeba frisco
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
rozdelat EEE a rozdelat to gps pak a rozdekat usb hub ten napajet na desku EEE a do toho hubu narvat BT GPS FLASH pamet a tak DotekacKrevety píše:me se libi GPSky od nokie, sam mam LD-3W a nestezuju si, ta nova by mela byt jeste lepsi.
Mimochodem, jak si to predstavujes integrovat do EEE ?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“