Notebook za 7990 Kč s DPH - klamava reklama???
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
jinak zpět k té reklamě. Z části to klamavé může být a jak psal CeCo, můžeš se zkusit obrátit na českou obchodní inspekci. I když moc nepochybuji, že by se něco stalo. Max stáhnou reklamu. Jinak i když potřebuješ notebook pouze na základní věci, nebude tenhle za 7990 dle mého až tak dostačující. Je to strašně osekaná verze bez OS. Málo RAM, Málo HDD s Celeronem, takže na baterky nic nevydrží. Je mi jasné, že hold někdo sůvj rozpočet nemůže rozšířit. Tady jde spíš o to, jestli to vůbec má smysl. Aby jsi totiž potom nesplakal nad výdělkem.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
to kabal - já tento nb koupil dceři,pokavad to budeš využívat jako ona na net, icq ,skype ,word a excel , a takové ty nenáročné hry tak je to nejlepší
koupě v levných nb.nahrál jsem jí tam xp a šlape jak hodinky.furt lepší než kupovat acer a pak s tím běhat po reklamacích.tím sem ti chtěl říct aby jsi
se toho nebál a klidně tento nb kupil, budeš určitě spokojenej.vím že kluci tady píšou že tam je celeron atd, já mám taky na nb core 2 duo, ale jak jsem napsal,pokavad ho nebudeš využívat na nějakou velkou práci a budeš ho mít doma jako druhý stroj ke stolnímu,tak ti to bude bohatě stačit.
jinak nb by měl být co nejdříve k dostání,aspon podle prodejce,tak se třeba dočkáš,musíš si ten web ohlídat.jak to uvidíš že to mají na log.skladu tak to hned objednej.
koupě v levných nb.nahrál jsem jí tam xp a šlape jak hodinky.furt lepší než kupovat acer a pak s tím běhat po reklamacích.tím sem ti chtěl říct aby jsi
se toho nebál a klidně tento nb kupil, budeš určitě spokojenej.vím že kluci tady píšou že tam je celeron atd, já mám taky na nb core 2 duo, ale jak jsem napsal,pokavad ho nebudeš využívat na nějakou velkou práci a budeš ho mít doma jako druhý stroj ke stolnímu,tak ti to bude bohatě stačit.
jinak nb by měl být co nejdříve k dostání,aspon podle prodejce,tak se třeba dočkáš,musíš si ten web ohlídat.jak to uvidíš že to mají na log.skladu tak to hned objednej.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“