"Pomoc s výběrem...:)"
-
- Moderátor
-
- Moderátor
- Chlebovnik
- guru
Ten obrázek mi připomněl jedno vtipný videjko, který jsem viděl na youtube. Týpek je celej natěšenej, že si půjde next day ráno koupit iPhone. Ráno vstane, celej vysmátej rozmlátí mobil, MacBook a iPod. Vezme $500 a hurá do krámu. Cestou potká lidi s mobilem, MacBookem a iPodem a vysměje se jim. Jenže když stojí před tim krámem, kterej se otvírá, tak jsou všechny iPhony pryč mrknutím oka a pak mu blesk spálí těch $500 co drží v ruce.
No nic. Druhej den vstane a protože rozbil svůj mobil, MacBook i iPod, tak si na pásek připne normální pevnej telefon, pustí si kazeťák a nasadí si takový starý sluchátka a pak si vezme starej notebook a jde se projít celej ověšenej haraburdím. A shodou náhod potká ty 3 lidi s MacBookem, mobilem a iPodem, který se naoplátku vysmějou zase jemu... no a jestli jste zvědaví jak to dopadne, tak si to videjko najděte.
(Já teď nebudu youtube riskovat, páč používám archaický Celeron 566MHz, 64MB RAM, Win 98SE)
No nic. Druhej den vstane a protože rozbil svůj mobil, MacBook i iPod, tak si na pásek připne normální pevnej telefon, pustí si kazeťák a nasadí si takový starý sluchátka a pak si vezme starej notebook a jde se projít celej ověšenej haraburdím. A shodou náhod potká ty 3 lidi s MacBookem, mobilem a iPodem, který se naoplátku vysmějou zase jemu... no a jestli jste zvědaví jak to dopadne, tak si to videjko najděte.
(Já teď nebudu youtube riskovat, páč používám archaický Celeron 566MHz, 64MB RAM, Win 98SE)
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „Jaký vybrat notebook“