Brát? MSI Mega Book EX600X-074CZ

notebooky MSI a vše kolem nich
mobilcarl
=DRTIČ=

Příspěvekod mobilcarl » 10 dub 2008 15:54

MilanMSIEX600X-207SK píše:Chod s tym nekam ty jeboune ASUSACKY toto je MSI forum!! :evil:

tak přesně tento typ lidí dělá z fora spíše prostor k provokaci. Ty lidi např. jako polo vědí o noteboocích asi tak 100x víc než ty, tak tady ku*** přestan žvástat hovna a sračky, že tohle je msi forum a at jsem neleze, nebo asi rychle hezky vypadneš..
Jinak samozřejmě Lenovo nečetnekrát lepší než MSI. Nic jiného asi v téhle ceně neber.

EDIT: se divím, že sis do nicku ještě nenapsal celou konfiguraci.. :roll:
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400

neoexnet
guru

Příspěvekod neoexnet » 10 dub 2008 16:23

lol přít se o kvalitě TP R61 vs MSI ...
.:.:
hele Vy s prominutim LOOSEŘI co se tváří jako znalci
> až se Vám vaše MSI upečou, začnov uvrzat (prohýbat ani né to dělj od doby co jste je vybalili z krabice) tak si uvedomíte jaký rozdíl mezi

NOTEBOOKEM a MSI ...

-> takřka cokoliv je kvalitnější jak MSI, ale ThinkPad to je něco, co bude MSI parodovat vždy ...

-> A V NEPOSLEDNÍ ŘADĚ TROŠKU ÚCTY VŮČI LIDEM, CO TU OPRAVDU OSTATNÍM POMÁHAJÍ !!!
Toshiba R600-10W

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 10 dub 2008 16:26

presne.....co si ku*va tady nekeri uzivatele o sobe myslej...nekdo nekomu radi a za to je "jeboun"....omg...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

neoexnet
guru

Příspěvekod neoexnet » 10 dub 2008 16:40

chodí sem i řada lidí, co se problatikou notebooků nezabívá jen na úrovni "košťat" co si z důvodů toho, že je to IN notes pořídila (viz. dle mého víc jak polovina lidí z vlákna MSI)...

> ale i lidé co maj v tomto oboru letité zkušenosti, vzdělání a v neposlednířadě je to to, co je živí (a ví i jak notebook funguje, jakej čip má GK atd. jakou technologijí je dělaná skořepina šase a jiné věci) .. hrstka lidí tu i pracuje pro různé výrobce notebooků a je zasvědcená na jiné úrovni než koncový NOOB co si přinese z datartu MSI a cejtí se že sežral ho*** krále šalamouta a podělal každýho "debila" co má notebook za 2násobnou cenu a občas i s hardwarem nižší třídy ...

> kterej z Vás inteligentů ví, od kdy dělá firma MSI notebooky, proč je dělá, odkud pochází hardware v jejich střevech, kde probíhá kontrola kvality a hlavně proč se MSI všude možně po světě stahuje z prodeje (určité modelové řady) hmmm?

>> já to třeba vim, takže minimálně respektujte to co Vám tu píši .. a stejně tak i jiné zkušené uživatele, kteří v mnoha případech ví i mnohem více jak já (lidé jako jste dle mého Vy, kteří tu slepě obhajují něco, o čem dle mého napsat více jak 2řádky je škoda času.. za mnou v reálném životě chodí a platí mi nemalé sumy, aby jsem jim poskytl svůj objektivní názor na problematiku notebooků a technologí s tím spojenou...)

HOUK > nakrkli jste mě ...
Toshiba R600-10W

m1chael
píše často

Příspěvekod m1chael » 10 dub 2008 19:10

r61 je vybornej notasek,kterej sem i doporucil mati kdyz si pred mesicem kupovala novyho pracanta do prace:)
msi neni vubec nejlepsi znacka co se tyce kvality notebooku, to je jasny..staci jen narazit na dobrej kus ale, a vydzi to dlouho.Mam pul roku verzy600-014cz a zatim musim zaklepat(klep klep)bez chybicky.
Ale ty NEOEXNET,ty se zas neposer kdyz ti proste nekdo napise neco..delas tu zesebe nejveciho maga a snazis se to zamaskovat tim ze pak napises ze tu sou i vic znali lidi.Tak to je jasny ja to treba nejsem urcite,ale lepsi jak ty tu budou.proste nekdo nema prachy a proste musi koupit podle tebe kus srotu.Me ten muj srotik zatim facha na jednicku;) a stebou bych se urcite pri nakupu notasu neradil:p Ja sem se proste rozhodoval ve vyberu podle mich kriterii!Co nejlepsi CPU a GPU za co nejmensi cenu,a protoze notas je stejne na dva roky maximalne tak nepotrebuju vydrz 20let:D a proste za dalsi dva roky koupim novej a dohromady me oba vyjdou na skoro stejnou cenu jako napriklad bych dal ted za nejakej hodne kvalitni.U me proste zvytezil vykon nad zpracovanim sasi..ale takle sem vybyral ja.Ale kdyz bude chtit nekdo hodne kvalitni tak nebude vybyrat podle tehlech parametru. Ale mas vnecem pravdu ale nemusis hned srat ostatnim kdo ten notas maj ze sou mongoloidni ze ho koupili proste nechteli super kvalitni sasi ale co nejvic vykonu za co nejmin, napr ten tvuj notas je urcite kvelej ale za cenu toho miho bych ho nikdy nesehnal tak proc ho chtit kdyz bych nanej nemel;)A kdyz bude mit clovek napr na nejakyho nadupanyho appla tak si ho proste koupi nebo notas od alien(u) stou 8800mgtx ten je faaaakt bozi:)ale taky hoooodne drahej:D
ps:kdybych na toho nemeckyho Aliena mel, bral bych vsema deseti:)
pps:to neoexnet=hardware v msi jako cpu,grafarna zakladovka atd. je UPLNE STEJNA jako v ostatnich znackach!a hlavne dneska uz skoro vsechno je delany made in china:D:D

Ale to lenovo r61 je fakt uzasne udelanej notasek,chvili sem si ho odmatky pucil a fakt uzasnej,jen skoda ze spodobnou konfiguraci co mam ja bych se nedoplatil:D
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)
EGPU = Mantiz Venus MZ-02 Space Grey + PSU Corsair SF600 600W 80 Plus Gold
GPU = PowerColor AMD Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
DISPLAY = Samsung C27FG73 | ROUTER = NETGEAR Nighthawk X4S R7800

mobilcarl
=DRTIČ=

Příspěvekod mobilcarl » 10 dub 2008 21:19

jenže neoexnet tady naráží na lidi, kteří nedokážou být objektivní, nedokážou přiznat, že msi prostě kvalitní šasi nemá. S tím jakej má notebook to nemá nic společnýho. Trošku se zamyslete, než začnete psát tyhle věci. Trošku víc pozorně čtěte a uvidíte proč se diskuze rozjela tímhle tempem. Protože někdo z vás tady (konkrétně milanmsi alsghsakjh) dělá pěknýho debila. A pokud vám někdo zkušený jako polo něco radí, ještě k tomu něco naprosto normálního a nějakej zasranej nedozrálej blb mu řekne ty asusáckej jeboune...tak být u toho fyzicky, tak mu takovou pustím kreténovi, že se z toho posere..

EDIT: a pokud někdo z vás MSIčkářů uznal, že to kvalitní notebook není, ale že jste prostě upřednostili výkon před kvalitou protože to pro vás bylo nezbytné, tak se tady nikdo do vás nepouštěl, naopk je tu i post, kde toto neoexnet i mnoho ostatních z nás uznali.
takže zabádejte u sebe, proč tady o některých z vás píšeme to co píšeme..

m1chael
píše často

Příspěvekod m1chael » 10 dub 2008 21:26

to mobilcarl= ja sem napsal MUJ OSOBNI SUBJEKTIVNI NAZOR!! jako zase nemusi psat ze skoro vsichni kdo maj msi sou demntni lidi kdyz si to koupej a ze sou bez vzdelani!!!!!mam dodelanou soukromou stredni skolu vypocetni technologii v praze a mozna sem nemel vyznamenani ale neco vim!a ano msi nema ani zdaleka nejlepsi sasi ale nemusi hned hazet vsechny do jednoho pytle. A ktomu tvimu polo(polu) vubec toho typka neznam tak nebudu ti hned zrat jak je nebo neni chytrej az snecim dobrym poradi co nebudu vedet tak bud napisu diky nebo ne,to je snad jasny.-ja sem se jen OSOBNE vyjadril protoze tu najednou ctu ze nejaka skoro vecina lidi co ma msi sou uplny dementi!a vlastne skoro nevzdelanci atd ze si to vubec poridily!to snad uznas ze me asi mohlo trosku nasrat.
PS:podle me ma nejkvalitnejsi sasi lenovo, ale napr dell jsem este nemel vruce urcite musi byt taky okey
PPS:nejvice se mi ted zamlouva 15,4 od alien area51 - m15x;) fakt naaadhernej notasek,skveli vychytavky:) jen skoda ze vplny palbe stoji skoro 3500dolaru(nbo mozna i eur):D to je na mi prijmy az moc
..treba jednou zlevni:D

mobilcarl
=DRTIČ=

Příspěvekod mobilcarl » 10 dub 2008 21:40

tak se zkus vrátit o stránku zpět a podívej se co váš kolega napsal. Jinak jsem nikde neřekl, že všichni co mají MSI jsou dementi. Kazí vám to leda takový lidi jak jsou milanmsi a já nevím co všechno tam ještě v nicku má. A jak jsem psal. Pokud dokážeš být objektivní a říct, že si potřeboval hlavně výkon a je ti jasný, že kvalita šasi není nejlepší, tak ti tady nikdo nic neřekne. Ale pokud někdo začne s tím jak jsme na to přišli, že to je kvalitní a at tady nemachrujeme, že máme výkonější stroje a že se msi vyrovná toshibe X200, tak se nedivte, že začneme rejpat. Někde msi ušetřit musí a věř mi že pod výrobníma nákladama to nevyrábí, jelikož nyní je to jejich hlavní segment. Čili museli ušetřit (pokud tam chtějí ten hw jaký tam mají) někde jinde..no a kde asi?? kvalita plastů, vyřešené chlazení, atd...nemusíš se hned rozčilovat, tyhle články nepatří tobě jako spíš některým tvým vylízaným kolegům z tohoto vlákna..až se přečteš od milánka post, tak pochopíš.. :wink:

m1chael
píše často

Příspěvekod m1chael » 10 dub 2008 21:42

kemo ja nereagoval na nejakyho miho kamose!!!!!! vubec toho debilka neznam ale tak at pise kraviny o nem!a ne onas ostatnich ktery ani osobne nezna! To me dost nasralo to je jak kdybych psal ze ty nic nevis pritom to neni pravda a vubec te ani neznam tak proc bych to mel psat. Je mi jasny ze naneco mu asi odpovidal!! Ale nemusi hnedka kazdyho kdo ma msi pridavat dopytle knemu.Snad si pochopilsnad ano vypadas jako rozumnej clvek. A to ze si nekdo koupi msi a je uplne vylizanej neznamena ze patri ke me,nebo k jinejm uplne jinejm lidem ktery maj tu danou znacku, to kazdou znacku si muze koupit uplnej debilek to je jasny.

mobilcarl
=DRTIČ=

Příspěvekod mobilcarl » 10 dub 2008 21:46

no, tak mi uved, kde o vás neoexnet povídal, že jste dementi. Pokud myslíš to že polovina z vás,. tak se nediv. Ono zkušenosti z tohohle vlákna mám už velké. To však neznamená, že tím myslel tebe. Sám neoexnet dokázal uznat, že se tu objevují i objektivní uživatelé. Pokud dokážeš ty sám uznat to, co jsme výše probírali (kvalitu msi), tak nemusíš automaticky reagovat, protože příspěvky na tebe nespadaj. Třeba časem pochopíš...

m1chael
píše často

Příspěvekod m1chael » 10 dub 2008 21:51

primo dementi ne!ale poznam skrytej vyznam.
chodí sem i řada lidí, co se problatikou notebooků nezabívá jen na úrovni "košťat" co si z důvodů toho, že je to IN notes pořídila (viz. dle mého víc jak polovina lidí z vlákna MSI)...

> ale i lidé co maj v tomto oboru letité zkušenosti, vzdělání a v neposlednířadě je to to, co je živí (a ví i jak notebook funguje, jakej čip má GK atd. jakou technologijí je dělaná skořepina šase a jiné věci) .. hrstka lidí tu i pracuje pro různé výrobce notebooků a je zasvědcená na jiné úrovni než koncový NOOB co si přinese z datartu MSI a cejtí se že sežral ho*** krále šalamouta a podělal každýho "debila" co má notebook za 2násobnou cenu a občas i s hardwarem nižší třídy ...

VIC JAK POLOVINA LIDI?ETW. A DALSI RECI,PROSTE SI DELA NEJAKEJ NAZOR PODLE JEDNOHO MONGOLA, KTERYHO NIKDO TADY SKORO Z LIDI CO MA MSI NEZNA NAZOR.A to mi neprijde vuci ostatnim fer.To be to snad prijde fer?delat si nazor na ostatni od nejakyho mladyho kre..nka?

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 10 dub 2008 21:52

m1chael:
ne, vubec jsi neoexneta nepochopil...(nemyslim ve zlem)

z toho jeho postu je jasne, ze to bylo adresovano lidem, co vsude omilaji, ze MSI je buhvijak uzasne, ze se daji srovnavat s notasama jako r61 atd...ne...nedaji...jsou vykonne a nestoji moc....ale je to jak vyrazit na zavody s vytunenou oktavkou proti 3-kovemu bavoraku...
(tim nechcu urazet oktavky, sami doma mame jednu a spokojenost je maximalni :) )

nekteri to ale proste nepochopi a neustale tvrdi, ze neexistuje nic lepsiho nez MSI a kdo ma neco se stejnym, nebo nedejnboze nizsim vykonem a za vyssi cenu, je nejaky machr, co nevi kam s penezma...neni to tak...ja jsem treba zavisly na tom, aby mi ntb neustale slouzil, proto mam dell s NBD zarukou...jinak bych za ntb tolik nedal...

a pak jsou i uzivatele, kteri nadavaji ostatnim...viz Milan MSi blablabla...
takovi tu opravdu nemaji co delat....tak se nediv, ze nam pak taky ujedou nervy a taky zacnem nadavat...
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

m1chael
píše často

Příspěvekod m1chael » 10 dub 2008 21:53

hele koncim..ja tak prolejzam vsechny vlakna ohledne msi protoze jedno mam,to je snad normalni a kdyz se proste nekde doctu ze nekdo si mysli jak nejaka cast lidi co je ma sou uplny zkrachovanci-tak na to musim odepsat.
Ja se nehadam,primo jemu nenadavam, jen me osobne sralo jak dela skoro vsch nas uplny negramoty to by nasralo kazdyho i tebe.
ps:stema nervama se nedivim,me se to stava taky casto:)
TheEnd..tkhy mam neco inyho napraci,treba skillovat ut3 and cod4:) zatim kemo(carle)

mobilcarl
=DRTIČ=

Příspěvekod mobilcarl » 10 dub 2008 21:55

jenže takovýchto lidí je tady hodně. Takže když tady půlroku řešíme podobný spory s takovýma individuama, tak se nemůžeš divit. Prostě to nebylo mířené na tebe.
BTW. Neoexnet se těma notebookama zabývá opravdu hodně..a to jak profesně, tak osobně. Takže on opravdu ví o tomhle mnohem víc, než většina z vás.

m1chael
píše často

Příspěvekod m1chael » 10 dub 2008 22:01

to mobilcarl= ok, je mi jasny ze kdyz ma pres litr prizpevku etw. etw. ze pracuje tam a tam,ze asi neco vi
..ale jeden jeho text jsem trochu na to jak je chtrej nepochopil.
jestli muzu recitovat,snd jo:
> kterej z Vás inteligentů ví, od kdy dělá firma MSI notebooky, proč je dělá, odkud pochází hardware v jejich střevech
VZDYT HARDWARE NEVYRABEJ VYROZBCI JAKO MSI DELL,ASUS, LENOVO, TOSHIBA,ATD. vkazdym notasu je proste bud intel,amd,via a odtoho vychazi i zakladovka nejaka grafarna nebo integrovana, hadr mechanika a tohle vsechno vyrabej primo ty firmy jako jsou intel,amd,via,wd,sony, no proste kdyz mas toshibu s intel c2d t9300 a jinou znacku stimhle procikem tak to proste furt vyrabi intel,a hlavne odkat vecinou je hw?no preci made in china, to dneska uz skoro vsechno. To me trosku zarazilo ale jinak byli jeho prizpevky fer,az na tu polovinu lidi co ma msi:D ale ja to nejak predejcham:]

Zpět na „notebooky MSI“