Thinkpad R61 a vse kolem nej
XP prof x64
Jeste jednou tedy: Jedna se mi o drivery pro:
MS Windows XP professional x64
dneska rano jsem je tam nahodil, mam zatim grafiku, wifi, sitovku - tzn zbyva jeste spousta veci, kdokoli vi cokoli, sem s tim ...
nemam moc casu zrovna dneska, ale pokud nejak pokrocim urcite to sem napisu.
Duvody pro 64bit jsou ciste pracovni, delam support CAD/CAM a kazde giga nahoru se mi hodi, nehlede na to, ze na Vistach CatiaV5 zatim nejede.
Dekuju moc vsem za pripadne odpovedi ...
MS Windows XP professional x64
dneska rano jsem je tam nahodil, mam zatim grafiku, wifi, sitovku - tzn zbyva jeste spousta veci, kdokoli vi cokoli, sem s tim ...
nemam moc casu zrovna dneska, ale pokud nejak pokrocim urcite to sem napisu.
Duvody pro 64bit jsou ciste pracovni, delam support CAD/CAM a kazde giga nahoru se mi hodi, nehlede na to, ze na Vistach CatiaV5 zatim nejede.
Dekuju moc vsem za pripadne odpovedi ...
Nejde o to, že by se měnit musely, ale většina uživatelů ThinkPadů ví, že jejich panty jsou něco víc, než panty konkurence ... tedy panty u ThinkPadu u po dvou letech jsou na tom většinou lépe jak panty u jiných u nového NTB. Samozřejmě je to i kus od kusu ... prostě u ThinkPadu si lidi rádi zvykají na něco víc, tak proč panty nenechat vyměnit, když zas mohou být tuhé jako na počátku - přeci nebudu mít panty za dva tři roky jak nový NTB konkurence, když mohu mít opět nové pevné panty alá ThinkPad jak ale říkám, je to spíše o pocitu, takže výměna NENÍ nutná, spíše rozmazlenost
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
roxtedy: thinkpad nerovna sa notebook 100% bez chyb ani to nie je neznicitelny notebook. uvolnit pant sa ti kludne moze a od toho tu je servis.
a ked sa fakt DOST posnazis tak ten kovovy pant aj zlomis. akurat pochybujem, ze ti to niekto uzna ako unavu materialu
a ked sa fakt DOST posnazis tak ten kovovy pant aj zlomis. akurat pochybujem, ze ti to niekto uzna ako unavu materialu
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Já zrovna teď nechávám měnit panty u 14 dní starého T61. Již z výroby byly povolené. Co jsem si v tom servisu ošahával eRko, tak ty panty byly naprosto pevné a tuhé. Ale samozřejmě (jako každá jiná věc na Thinkpadu) mají svou životnost, takže dříve či později (u Thinkpadu obvykle později) budou chtít vyměnit.
Když už jsme u toho, nemáte někdo informaci, kolik stojí pozáruční výměna pantů na T61 v autorizovaném servisu?
Když už jsme u toho, nemáte někdo informaci, kolik stojí pozáruční výměna pantů na T61 v autorizovaném servisu?
Ten ntb je dovezen z USA, takže to nejspíše udělat nemohu. A ani bych nechtěl, jsem rád, že ho mám za poloviční cenu, než by stál. Díl objednali a až přijde, tak mi to vymění na počkání. Dle mého názoru se dá pochopit, že ne všechny výrobky nesoucí název Thinkpad jsou dokonalé. A poněvadž to vyreklamovali bez problémů a ostatní věci na tomto ntb jsou naprosto dokonalé, tak bych v tom neviděl problém.
re
Vsimnul jsem si, ze mi display po robuzení z hibernace, při běhu na baterie, několikrát problikne. Dělá Vám to taky, a čím to může být?
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
-
- občas něco napíše
integrovaný mikrofon
Ahoj, měl bych dotaz na majitele R61 14" . Má R61 integrovaný mikrofon? Děkuji za odpověď.
Re: integrovaný mikrofon
Roman Lischka píše:Ahoj, měl bych dotaz na majitele R61 14" . Má R61 integrovaný mikrofon? Děkuji za odpověď.
Ano (alespoň ten můj).
Paulie z malého města
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
Hoja, koukam ze tady mate vsichni samej r61, ale se "starym" intelem, me by ale spis zajimalo jestli tu je nekdo s novym procesorem T8100...
Premejslim o koupi r61, ale chtel bych tam novejsi procesor, pac min zere a produkuje min tepla nez stare, 65 nm technologii vyrabne kousky. Tak by me zajimalo jestli tu je nekdo kdo ma tento notebook, popripade s jakou konfiguraci, kolik vydrzi atd.
dik
jinak mam na mysli neco takoveho
Premejslim o koupi r61, ale chtel bych tam novejsi procesor, pac min zere a produkuje min tepla nez stare, 65 nm technologii vyrabne kousky. Tak by me zajimalo jestli tu je nekdo kdo ma tento notebook, popripade s jakou konfiguraci, kolik vydrzi atd.
dik
jinak mam na mysli neco takoveho
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“