Vista ke mě zatím nedorazila, ale vidím to že s 1 GB ram to bude něco jako XP s 512 MB a vista s 2 GB bude jako XP s 1 GB... jen moje postřehy..
 Vista ke mě zatím nedorazila, ale vidím to že s 1 GB ram to bude něco jako XP s 512 MB a vista s 2 GB bude jako XP s 1 GB... jen moje postřehy.. 
 S jednou verzí nešli OpenGL hry, s druhou zase DirectX hry
  S jednou verzí nešli OpenGL hry, s druhou zase DirectX hry   Každopádně Vista je asi "intelignetnější" a dokáže s pamětí lépe pracovat, proto to jakš takš jede i na malých kapacitách.
 Každopádně Vista je asi "intelignetnější" a dokáže s pamětí lépe pracovat, proto to jakš takš jede i na malých kapacitách. 

tomuhle sám moc nevěřím
 tomuhle sám moc nevěřím

na low (nic jineho mi to ani nedovoli, akorat fyziku sem musel v configu postelovat trosku nahoru, aby se mi nicili stavby, a kupodivu se to pri tech explozich ani moc nesekalo) a v gpu benchmarku na teto bezpochyby legendarni grafice mam min. 11fps a max 39fps. Ona sice ma jen 128MB, ale porad je umi efektivne vyuzit, kdyz ma tu 256bit sbernici
 na low (nic jineho mi to ani nedovoli, akorat fyziku sem musel v configu postelovat trosku nahoru, aby se mi nicili stavby, a kupodivu se to pri tech explozich ani moc nesekalo) a v gpu benchmarku na teto bezpochyby legendarni grafice mam min. 11fps a max 39fps. Ona sice ma jen 128MB, ale porad je umi efektivne vyuzit, kdyz ma tu 256bit sbernici 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů