jaký ntb? do 23 000,-
jaký ntb? do 23 000,-
cuz tak chtel bych si koupit ntb a budu ho jak nosit do skoly tak na nem hrat hry.je mi jasny ze ty nejnovejsi nepudou na max ale to nevadi. presto bych chtel aby mel co nejlepsi graf. kartu a tak takze moje pozadavky
CPU: C2D 2ghz nebo neco tesne pod tim
RAM: 2048 MB
GK: co nej (x2600 , 8600 gt? ) fakt tomu moc nerozumim tem gk
HDD: je to jedno ale cim vetsi tim lepsi
no a asi velikost by nemusela bejt vetsi nez 15,4'' ale jako to by dystak nevadilo, a samozrejme cim vetsi vydrz tim lepsi. tak pls poradte.
CPU: C2D 2ghz nebo neco tesne pod tim
RAM: 2048 MB
GK: co nej (x2600 , 8600 gt? ) fakt tomu moc nerozumim tem gk
HDD: je to jedno ale cim vetsi tim lepsi
no a asi velikost by nemusela bejt vetsi nez 15,4'' ale jako to by dystak nevadilo, a samozrejme cim vetsi vydrz tim lepsi. tak pls poradte.
bohužel v těchto cenových relací to nejde skloubit dohromady..jako ono ato lze přenášet..kámoš ho má, ale je tu velká pravdebodobnost, že se s ním něco může stát..má to měkké šasi a dost hřeje..přitom na baterku to asi moc nevydrží..pokud chceš kvalitu, tak musíš slevit z GK a nároků na hry. Pokud chceš hry a GK za 23k musíš slevit na kvalitě. Kompromisi jsou, ale musí se na ně opatrně. Určitě se však vyhni obloukem notebookům MSI. TO si kup raději Acera nebo již zminovaný Asus..Ještě mě tak napadá Hp Pavilion, ale tam je zase servis pouze v polsku..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
a nevite nekdo,jak je to ted s vostrem 1500? jestli jeste porad plati ta nabidka u KB, kdyz na strankach dellu uz 1500 nevidim....
totiz se to pres tu KB dalo sehnat za 23 s 8400 grafikou, coz by mohl byt nejaky takovy kompromis vykonu a kvality, sasi je tam slusne
edit:
nebo za 24 s dani, kdybys si kapanek priplatil, R61 s quadrem 140 (=8400gs), WSXGA+ displejem.
pokud trvas na te ati HD2600 / 8600, tak asi tu toshibu...ale pocitej s tim, ze kvalita sasi bude nic moc, vydrz taky ne (2-2,5h)
aceru bych se vyhnul kvuli servisu, asus nejak nemusim...
MSI, Umax, apod. bych neresil vubec.
totiz se to pres tu KB dalo sehnat za 23 s 8400 grafikou, coz by mohl byt nejaky takovy kompromis vykonu a kvality, sasi je tam slusne
edit:
nebo za 24 s dani, kdybys si kapanek priplatil, R61 s quadrem 140 (=8400gs), WSXGA+ displejem.
pokud trvas na te ati HD2600 / 8600, tak asi tu toshibu...ale pocitej s tim, ze kvalita sasi bude nic moc, vydrz taky ne (2-2,5h)
aceru bych se vyhnul kvuli servisu, asus nejak nemusim...
MSI, Umax, apod. bych neresil vubec.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Já s přenášením problém nemám a pokud zrovna neběžím na tramvaj, což jde stejně omezit
tak se o něj v batohu vůbec nebojím..
Na druhou stranu, na baterku to vydrží málo (to ostatně asi všechny nb s výkonnou grafikou a v téhle ceně) a v poslední době se z něj stává vysavač, ale docela se bojím to otevřít a pošťourat se ve ventilátoru.
Ještě bych dodal, zkus se nad tím zamyslet - kupoval jsem ho s tím, že chci dedikovanou grafárnu na hry, ale za půl roku jsem nehrál prakticky vůbec a když už, tak hry, které by stejně jely i na integrované. Za ty prachy (včetně systému tehdy asi 30k) bych měl tehdy nějaký Compaq, dneska už dokonce ThinkPada s SWXGA displejem, GF 8400, lepší výdrží i konstrukcí k tomu.. ceny jsou svině.

Na druhou stranu, na baterku to vydrží málo (to ostatně asi všechny nb s výkonnou grafikou a v téhle ceně) a v poslední době se z něj stává vysavač, ale docela se bojím to otevřít a pošťourat se ve ventilátoru.
Ještě bych dodal, zkus se nad tím zamyslet - kupoval jsem ho s tím, že chci dedikovanou grafárnu na hry, ale za půl roku jsem nehrál prakticky vůbec a když už, tak hry, které by stejně jely i na integrované. Za ty prachy (včetně systému tehdy asi 30k) bych měl tehdy nějaký Compaq, dneska už dokonce ThinkPada s SWXGA displejem, GF 8400, lepší výdrží i konstrukcí k tomu.. ceny jsou svině.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
já taky dobíhám, a to skoro každý den, i když mám zastávku před domem... se párkrát projdi pěšky tak 3-5 zastávek a pochopíš proč si vozíme pr*** tramvají...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“