Za jaký notebook vyměním můj desktop?
ja mel od Inno 3D, vetracek porad naplno, karta horka...na tom s epo cvhili hrani a zacala kousat mafia, vietcong na tom jel jen na nizke rozliseni a datadisk byl nehratelny, coz me stvalo, rad jsem to hral. vetracek to pak vyresil, ze se zadrel, a ja si mohl koupit 6600
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ty jo tu jde videt co kus to original ja hral vietcong mafiu gta a takove veci normalne uplne super karta ticha ani se nezvysovala kdyz jsem ji zatezoval a to jsem mel v pc jeste procak AMD Duron 700hmz dokazete si predstavit na tom dohrat HL2 jo a taky 10gb disk takze jen jedna hra vetsinou ale clovek se aspon tomu venoval ne jako ted her na hdd 5 a ani jedna nedokoncena
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Ja teda na tom svym Duronu taky hral a dohral HL2. Karta tez od Asusu... ta karta vysla v nekolika edicich, je mozne ze si mel nejakou vyssi edici nebo jinou kartu. 4000,- za lowendovou grafiku je nejak moc(i bylo), ses si jistej ze si mel 5200 FX? Co ja vim, tak treba nova 9800pro stala asi 9000,- , ja ji kupoval asi za 7500,- z alzy.
Presne tak, delali se totiz i 5200 se 128bitovou sbernici... a za 4000,- je na nejvys mozne, ze se jednalo o nejakou vyssi edici, proto i ten vykon ve hrach.
(jen pro zajimavost, moje 9800pro - od Sapphiru - mela mensi pasiv a na tom maly vetracek a chladilo to dobre a i bez velkeho hluku, akorat v nedavne dobe sem to musel vymenit za kvalitnejsi Silencer, jelikoz puvodni chlazeni uz odchazelo a teplovodiva pasta uz vysychala)
(jen pro zajimavost, moje 9800pro - od Sapphiru - mela mensi pasiv a na tom maly vetracek a chladilo to dobre a i bez velkeho hluku, akorat v nedavne dobe sem to musel vymenit za kvalitnejsi Silencer, jelikoz puvodni chlazeni uz odchazelo a teplovodiva pasta uz vysychala)
Já mám právě pocit, že natrefit na typ s 64 bit sběrnicí bylo těžší, než se 128.. žel zrovna tu 64 jsem dostal k Vánocům, 3DMark03 krásný tisíc bodů. A taky ty Ultra verze se lišily jen frekvencema a u těch dražších normálních verzí nebyl problém se na tu úroveň dostat.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
je to tohle
http://www.compucityco.com/ASUSGeForceFX5200.jpg
Asus V9520 TD je grafická karta známého výrobce založená na čipu GeForce FX 5200 firmy Nvidia, který se vyrábí 0.15 mikronovým procesem. Karta je osazena 128MB DDR pamětí se 128 bitovou sběrnicí. Jádro je chlazeno aktivním chladičem.
Z grafických rozhraní tato karta zvládne Microsoft DirectX 9.0 (včetně pokročilých Pixel a Vertex shaderů verze 2.0+, které přesahují specifikace DirectX 9.0) a OpenGL 1.4. Nabídnout může dvojnásobný výkon GeForce 4 MX 440, ale při současné podpoře již zmíněného DirectX 9.0 a dalších technologií architektury CineFX. Navíc karta podporuje dekódování MPEG-2 (formát komprese DVD) souborů. Samozřejmostí je moderní rozhraní AGP8x (karta podporuje i starší AGP4x). O výstup obrazového signálu se starají dva nezávislé vysoce kvalitní RAMDAC převodníky na 350MHz.
http://www.compucityco.com/ASUSGeForceFX5200.jpg
Asus V9520 TD je grafická karta známého výrobce založená na čipu GeForce FX 5200 firmy Nvidia, který se vyrábí 0.15 mikronovým procesem. Karta je osazena 128MB DDR pamětí se 128 bitovou sběrnicí. Jádro je chlazeno aktivním chladičem.
Z grafických rozhraní tato karta zvládne Microsoft DirectX 9.0 (včetně pokročilých Pixel a Vertex shaderů verze 2.0+, které přesahují specifikace DirectX 9.0) a OpenGL 1.4. Nabídnout může dvojnásobný výkon GeForce 4 MX 440, ale při současné podpoře již zmíněného DirectX 9.0 a dalších technologií architektury CineFX. Navíc karta podporuje dekódování MPEG-2 (formát komprese DVD) souborů. Samozřejmostí je moderní rozhraní AGP8x (karta podporuje i starší AGP4x). O výstup obrazového signálu se starají dva nezávislé vysoce kvalitní RAMDAC převodníky na 350MHz.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Já mám právě pocit, že natrefit na typ s 64 bit sběrnicí bylo těžší, než se 128..
No, to bych nerekl... jde o to, ze nektere znacky tu kartu delali tak ci onak. Tak jako dnes muze kazdy udelat jine takty, ci tam dat jinaci pameti (ci jinou kapacitu). Stejne tak 64bitova 5200FX byla urcite levnejsi nez ty 128bitove verze... vyrobci si urcite nechavaji priplatit za takovou vec.
Ja vim presne jakou verzi jsem mel, mam tu totiz v pokoji jeste krabici
"Asus v9520 magic" se 128MB DDR pameti.
edit: to damianus: podobnou krabici mam tez samozrejme krom toho ze misto TD tam mam prave to slovicko Magic
Naposledy upravil(a) Solitary dne 13 dub 2008 23:09, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“