Herni NB kolem 20k
onne: tak to je naprostá blbost, to co si ted napsal o těch barvách. Sám si sem dával fotku, kde seš v červený kombinéze. Jaká barva Ferrari je nejčastější?? A jezdí v nich více chlapi nebo ženský. První tvůj argument beru, druhý zásadně odmítám. Jinak já o nějakým výkonně nemluvil, spíše o firmě jako celku.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
jo ta druhá část je blbost, ale tak to víš, už od mala se to tak dělá... do modré se oblíkali kluci a do červené holčičky
jinak to že jsem na fotce v červené nic neznamená..
Já prostě mám raději Intel.. prověřená kvalita... AMD/ATI... to je kapitola sama o sobě... Nové grafiky ATI jsou i lepší, ale ve výkonu je stejně Nvidia předžene... to už jsou sice grafiky.... nějak mi ale AMD nesedlo..

ThinkPad T420
Povedzme si takto - Intel ma podla mna lepsiu podporu a najma ten cipset robi dost svoje - mam pocit ze je vyladenejsi. Namiesto pristupu "urobme to velke" vyrobia nejaky viacmenej jednoduchy ovladac, ktory ide potom vsetkym.
U mna napr. nerozhoduje ani tak CPU, ako prave kombinacia CPU a cipset - a pokial sa Intel nesprasi tak nemam preco prestupit k AMD...
C
U mna napr. nerozhoduje ani tak CPU, ako prave kombinacia CPU a cipset - a pokial sa Intel nesprasi tak nemam preco prestupit k AMD...
C
MSI
to Chlebovnik: Mam MSI GX700PX - 061CZ a topinky na nem rozhodně neusmažim i po přetaktovani GPU NV8600GT cca 0 10% Teplota nikdy nepřesahla 65 u GPU a 60 u CPU ( po hodině Crysis ) Namitky o špatne pastě a t.d. jsou irelevantni, system je stabilni a ještě nikdy nespadl. XP SP 2. Tak nesuď něco o čem nemaš přehled 

MSI GE60 0ND-465XCZ W7
- Chlebovnik
- guru
MSI
Nechci dělat reklamu ale vybiral jsem notebook 3 mesice a nemyslim si že jsem narazil na ,,lepši kusˇˇ V současnosti MSI nabizi nejvetši vykon za nejměnši penize. S kvalitou jsem taki spokojeny ( a nejen ja ) tak proč platit 5000 - 8000 kč navic jen za značku? Připouštim avšak že jsou rozdily v modelovych řadach. Nektere řady MSI topi vice ale takovy rozdily maji obecne všechny značky. V čem si 100% zhodneme - nikdy ACER 

MSI GE60 0ND-465XCZ W7
Re: MSI
Trniman píše: S kvalitou jsem taki spokojeny ( a nejen ja ) tak proč platit 5000 - 8000 kč navic jen za značku?
klidně i 10tis. když budu mít jistotu na pár let, že se mi neroztaví a když se něco posere, tak ať ho nemusím trapně balit, loučit se s ním, zálohovat data a odnášet (odesílat) do servisu...čekat nějaký ten týden, v lepším případě několik dní, než se mi vrátí a doufat, že vadu odstranili... takhle zvedneš telefon, zavoláš a čekáš až druhý den u tebe zazvoní technik a závadu ti opraví na místě

Co je lepší???

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“