Vista home premium cz
Vista home premium cz
Ahoj,mam dotaz,koupil sem notebook Vaio VGN-FE41Z jako darek ve Spanelsku,takze je system spanelsky,vycetl sem ze pocestit vista premium nejde,ale byl by problem stahnout nekde cekou vistu a pouzit potom ten key z tech spanelskych windows?Nebo nejake jine reseni?predem dekuju za rady.
Myslim ze kdyby byl napriklad problem s notebookem,tak tam zas nahrat originalni stav z recovery a v tom stavu do servisu.Jen jeste nekde sehnat tu instalacku vist v cz myslel sem prave ze bych si vygooglil nejakou kopii ke stahnuti a pak instaloval s legalnim klicem(tudiz prakticky legalne),jenze sem narazil jen na vistu ultimate v cz a to uz bych delat nechtel,kdyz ten original je premium
To ano funguje to tak i mezi 32/64bit verzemi Windows, nevim vsak jestli je to zcela korektni s ohledem na licencni podminky M$. Popravde bych se tim asi taky nezabyval, kdyz to "jede"
Spis je kolikrat obtiznejsi najit si "legalni" instalacni medium ...
Spis je kolikrat obtiznejsi najit si "legalni" instalacni medium ...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
- Chlebovnik
- guru
hlad píše:Mělo by v češtině, já jsem takhle instaloval české Visty na rakouskej notebook a bylo to v pohodě, nemluvilo to pak na mě rakousky i když jsem zadal origo klíč.
Tý brďo, sem nevěděl, že existuje i ňáká rakouština.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“