MSI a Dell a chystam Asus EEE casem chci kouknout az pujde pryc Dell tak bude HP nebo Alienware
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
osobně myslím, že mezi studenty vedou hlavně asusy. Když stojím v pátek a v neděli na nádraží, tak se nestačím divit, kolik lidí má ty jejich značkový brašny...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
jo to taky docela vidím... právě kvůli těm brašnám se mi Asus už hnusí... Stojí to 15 tisíc, je tam brašna, myška a book co je kvalitní jako ty USB Wi-Fi od ťamanů jestli někdo ví o čem mluvím
Normální takový ten Wi-fi adaptér do USB... ale nefunguje.. a když to borec rozdělal tak se nestačil divit Byl to jen konec ustřiženýho něaký USB zapasovaný do takové plastové krabičky zkusím najít foto na netu
ja mam R61 viz podpis, ale u nas ve skole taky vedou Acery, Asusy a kupodivu i HP.....ale samozrejme se sem tam vidi i TP, Sony a MAcBook,ale jen zridka
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business