Dobrý den,
mám doma Wi-Fi síť pomocí ADSL Routeru s anténou, vždy bezproblémově fungovala (pokud již něco nešlo, tak stačilo restartovat modem a wi-fi opět fungovala bez problémů), ale nyní se něco pokazilo a já nevím co.
Připojení k desktopu (přes kabel) funguje správně, ale připojení notebooku přes wi-fi blbne. Respektive vidím ve "Výběru bezdrátové sítě" (mám Windows XP) zdroj signálu (výše zmiňovaný ADSL Router s anténou), ale na net se nepřipojím. Síťový klíč a jiné blbůstky jsou správně nastavené, ale i ikonka (dole v liště) "Bezdrátové připojení k síti" mi ukazuje nepřipojeno.
Zkoušel jsem restartovat modem (pokud již byly nějaké problémy s připojením přes wi-fi, tak restart vždy pomohl) i ovladače jsou aktualizované.
Předem děkuji za jakoukoliv radu!
Wi-fi: zdroj signálu to vidí, ale přesto se nepřipojím...
- Chlebovnik
- guru
Připoj se přes PC (kabelem) na nastavovací stránku modemu (http://10.0.0.138 tušim) a podívej se jestli je Wi-Fi aktivní. O víkendu sem to dělal u táty a zrovna ten model modemu byl nastavenej tak, že po resetu se Wi-Fi samo neaktivovalo a nejdřív jsme museli propojit notebook přes kabel a tu Wi-Fi na modemu zapnout.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Re: Wi-fi: zdroj signálu to vidí, ale přesto se nepřipojím..
Lockhard píše:PSíťový klíč a jiné blbůstky jsou správně nastavené, ale i ikonka (dole v liště) "Bezdrátové připojení k síti" mi ukazuje nepřipojeno.