Jaké "novější" hry jde spustit na GMA X3100?
Ja tomu tiez nechapem mne v pohode staci moja GO7300 ved som tam uz s koro dohral Crysis a zatial my to ani netrhlo, dohral som na tom Bioshock, Gothic 3 a kopu inych hier a stale pocuvam od ludi co maju nieco ako 8600Gt ze co to mam za srot ved to je uplne slabe Ja tomu nechapemved na tomto booku my zatial vsetko slo a skusal som toho na stovky A detaili su nepodstatne aspon mozem ten book pouzivat na kline, na dotyk je uplne studeny a zbytocne ho teplota neposkodzuje+lepsia vydrz baterie
Inac sam si coskoro asi kupim Thinkpad s GMA X3100 a celkom ma zaujima co to zvladne...
Inac sam si coskoro asi kupim Thinkpad s GMA X3100 a celkom ma zaujima co to zvladne...
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
nikdy bych ti nerekl ze to mas srot. Proste sis vybral a ja taky silnejsi a doufam ze na tom pobezi fallout 3 kdyz ne tak pojede na dellu ale jde o to ze jsem asi vice aktivnejsi na hry a ty uz vice na praci mozna kecam a to bych nerad ale porad valim cod4 i v praci i ve skole a to uplne na high. Notas trochu hreje na vyvodu tepla a na prave ruce ale tam mam mys tak neresim jinak ok.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Mne sa hlavne paci dizajn a to slovo Thinkpad+ze na to nemusim davat pozor ako na oko v hlave...
Inac ja som si to vybral rok a pol dozadu takze v tedy bola situacia ina ja som dost zatazeny na hry ale typu: warcraft 3, Stronghold 2, Heroes 3/4/5 a kopa podobny a detaili ma vobec netrapia...
Inac samozrejme viem ake su presne rozdieli medzi GMA X3100 a GO7300...
Inac ja som si to vybral rok a pol dozadu takze v tedy bola situacia ina ja som dost zatazeny na hry ale typu: warcraft 3, Stronghold 2, Heroes 3/4/5 a kopa podobny a detaili ma vobec netrapia...
Inac samozrejme viem ake su presne rozdieli medzi GMA X3100 a GO7300...
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
to ja jsem zatizenej na cod4 ale jinak taky na starsi hry jako starcraft ale i tiberium wars njn je pravda kdyz jsem polozil cokoladovou tycinku za notas a po hodce na cod4 jse si vzpomel ze tam je tak to nechtejte vedet co z ni bylo ale nastesti byla v obalu
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
novy typ pristroje GRILOMET no bouzel vari no ale strasne to neni v zime kdyz jsem ho mel venku jsem si vzadu ohrival ruce