Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
MartenP píše:Na obyčejné (non-Thinkpad) notebooky od Lenova jsem slyšel jen hanu, takže bych si ho nikdy nekoupil. Jsou to obyčejné plasťáky a s Thinkpady nemají nic společného.
na to ze to jsou plastaky, tak velice kvalitni - tvrzeny pevny plast - mel uz jsem 2 v ruce a paradne pevny!!!
EDit: to ovsem nemeni to, ze R61 je lepsi
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
Jste první, od koho to slyším/vidím. Já jsem s nimi měl kontakt jen v autorizovaném servisu, když jsem tam byl kvůli něčemu jinému. Na pohled nevypadají špatně, ale zatím jsem četl povětšinou narážky na jejich poruchovost.
Ved ja len tak zartovalo nooxicek Ja keby som nehladel na GK tak by som skor bral thinkpad alebo compaq namiesto acera a pre dizajn by sa vacsine zase pacil APPLE ...(Pre vykon GK za malo penazi zase asus, ale ten ma osobne uz nebavi je to nuda)
Ja ho mam v umysle kupit z velkej casti pre jeho nadherny design, Inak Thinkpad sa da kupit aj za velmi nizku cenu a pri tom aky si bohati je par tisic za thinkpad proti aceru malickost..