Vista service pack 1 - instalace
Vista service pack 1 - instalace
Pokud instalujete SP1 v češtině, může se Vám stát (třeba jako mě), že se instalace na první pokud nezdaří, doporučuju proto udělat kroky popsane zde: http://support.microsoft.com/kb/947366 abyste si zajistili bezproblémovou instalaci a neztratíte tak cca 1-2h času...
Ve zkratce můžete...
- zkontrolujte disk proti chybam (tohle doporucuji kazdopadne)
- příkazem sfc /scannow zkontrolujete soubory systému
- diagnostika paměti
Samozřejmě před instalací zavřete všechny programy a případně vypněte antivir jako to doporučuje instalátor. Rovněž od věci nemusí být defragmentace HDD
Doplnění:
Po instalaci a řádném otestování spusťte VSP1CLN.EXE, Service Pack pak již nebudete moci odinstalovat, ale dojde úspoře místa na disku 500-1500MB
Ve zkratce můžete...
- zkontrolujte disk proti chybam (tohle doporucuji kazdopadne)
- příkazem sfc /scannow zkontrolujete soubory systému
- diagnostika paměti
Samozřejmě před instalací zavřete všechny programy a případně vypněte antivir jako to doporučuje instalátor. Rovněž od věci nemusí být defragmentace HDD
Doplnění:
Po instalaci a řádném otestování spusťte VSP1CLN.EXE, Service Pack pak již nebudete moci odinstalovat, ale dojde úspoře místa na disku 500-1500MB
Naposledy upravil(a) Krevety dne 01 kvě 2008 20:29, celkem upraveno 1 x.
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
-
- guru
neoexnet píše:no vidíš na mě má vista hází bobek...
na mna tiez a to mam anglicke visty ale pravdu povediac zatial mi to nechyba zatial stale ludia hlasia problemy so SP1 a MS uz vydal tusim dve aktualizacie tykajuce sa len problemov s jeho instalaciou.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
instaloval až doinstaloval
Já sem to instaloval z WEBu Mrkvosoftu (update nic nebídnul) a kupovidu za cca 40 minut jsem měl nainstalováno a je to funkční ... a sežralo mi to na disku cca 200MB.
Edit:
Už si ale pomocí AIKu dělam nové instalční médium s integrovaným SP1, protože mam radši SP už integrovanej než pak docpanej do systému.
Edit:
Už si ale pomocí AIKu dělam nové instalční médium s integrovaným SP1, protože mam radši SP už integrovanej než pak docpanej do systému.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“