Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
to je skoda rad o tebe clanky ctu ale stejne si neodpustim tuhle fotku sem dat simulant pravou ruku ma dobrou
Edit NeoExNET > asi dělal nějakou recenzi na MSI s turbo tlačítkem ... a takhle to dopadlo
Edit NeoExNET > asi dělal nějakou recenzi na MSI s turbo tlačítkem ... a takhle to dopadlo
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je vlastně úplně jiná.... chtěl jsem si na stole přesunout svýho novýho acera a říkám si, že na to bude stačit jedna ruka... tak zvedám a křup....říkám si ku***, to je v pi**.... a bylo no
....od té doby je nehnutě na stole... mám sice ještě jeden pokus (= jednu ruku), ale kdo by to riskoval, že
....od té doby je nehnutě na stole... mám sice ještě jeden pokus (= jednu ruku), ale kdo by to riskoval, že
Naposledy upravil(a) swarm dne 15 dub 2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Tak my nico nalejte zacina to bit nuda nic sa v tom zabavnom vlakne o MSI nedeje..
Najprv som niekomu radil Thinkpad pred MSI(nahodou to splnovalo aj jeho HW predstavy aj cenu-ten thinkpad)
Potom do mna niekto kopol a ze som niaky jebak...
Nasledoval uder do hlavi ze MSI je kvalitnejsie ako Thinkpad..
A ako ceresnicka na torte resp. uder tehlou do hlavy nasledovala zaujimava vec ze MSI je najvacsi vyrobca bokov na svete resp. ze sa preda viac bookov MSI ako hocijakych inych...
A teraz lezim pod stolom z rozbytou drzkou a v soku...
Najprv som niekomu radil Thinkpad pred MSI(nahodou to splnovalo aj jeho HW predstavy aj cenu-ten thinkpad)
Potom do mna niekto kopol a ze som niaky jebak...
Nasledoval uder do hlavi ze MSI je kvalitnejsie ako Thinkpad..
A ako ceresnicka na torte resp. uder tehlou do hlavy nasledovala zaujimava vec ze MSI je najvacsi vyrobca bokov na svete resp. ze sa preda viac bookov MSI ako hocijakych inych...
A teraz lezim pod stolom z rozbytou drzkou a v soku...
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“