to neoexnet: ve vyrizovani reklamaci podle mnoha uzivatelu moc nejsou
Pomoc s výběrem (2x Lenovo vs. HP)
tak u tehle velkych eshopu bude vzdycky nekdo, kdo s nima bude mit spatny zkusenosti....ja prave nakupoval nekolikrat jak na alze, tak na czc a vzdy zatim v poho (musim zaklepat
) ale zase sem u nich jeste nereklamoval, tak nevim...
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
-
Dekxster
A který internetový obchod nejlépe vyřizuje reklamace? V kamenným obchůdku jsem vždycky narazil na někoho kdo to v poho vyřídil, dokonce jsem už i rozbil na mobilu display a stačilo říct, že teplotními vlivy to prasklo a měl jsem ho opravený zdrama
Ale nevím jestli to takhle řeší i na netu 
ThinkPad T420
ja se nechci nejak mironetu zastavat, jeste sem tam nic nekupoval, ale podle tohodlo co tu pisou, tak nemusi byt tak nemozny... http://servis.mironet.cz/
ot: pisou tam proste, ze davaj certifikat na prednostni servis u nasmlouvanych znacek a ze prum.doba jsou 4 dny....
ot: pisou tam proste, ze davaj certifikat na prednostni servis u nasmlouvanych znacek a ze prum.doba jsou 4 dny....
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
Zpět na „Jaký vybrat notebook“