![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Vista service pack 1 - instalace
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Camo píše:mě to pořád nenabídlo, ale rád si počkám, nikam nespěchám...
Kdybys to nevydržel, tak:
32bit:
http://www.microsoft.com/downloads/info ... -wave1.exe
64bit:
http://www.microsoft.com/downloads/info ... -wave1.exe
já jsem se tam včera podíval a nabídl mi dvě nějaké jiné aktualizace, tak jsem je tam dal... pak jsem zjistil (cca. v 19h), že už ho dali do oběhu, podíval jsem se na stránky Mrkvosoftu a říkal si, že počkám na večer a stáhnu to... podívám se pak do aktualizací asi v 19.15 a bylo to tam, tak jsem dal stáhnout...a už to jede ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Mám dotaz...
Když si udělám instalační DVD Visty se SP1 (asi pomocí nLite) bude mě fungovat moje seriové číslo z nonSP1 verze.
>>EDIT doufal jsem že mě konečně přestane padat Foobar... Zůstalo jen u zbožného přání
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Když si udělám instalační DVD Visty se SP1 (asi pomocí nLite) bude mě fungovat moje seriové číslo z nonSP1 verze.
>>EDIT doufal jsem že mě konečně přestane padat Foobar... Zůstalo jen u zbožného přání
Naposledy upravil(a) TJK dne 16 dub 2008 16:24, celkem upraveno 1 x.
ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3
-
- guru
-
- občas něco napíše
hlásím první negativní vlastnost: při chodu na baterie mi ntb přešel do režinu spánku (plánovaně), ale již se mi ho nepodařilo probudit - pomohl tvrdý restart (odpojení baterie). Poté normálně naběhl a tváří se OK.
Jo a další jobovka je HIPS u Spywareterminatora kterej mi hlásí změny jak divej už asi 200x na cokoliv kliknu.
Dělá to taky někomu? Hlavně ten spánek? Mám VHP CZ.
Jo a další jobovka je HIPS u Spywareterminatora kterej mi hlásí změny jak divej už asi 200x na cokoliv kliknu.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Dělá to taky někomu? Hlavně ten spánek? Mám VHP CZ.
Asus Eee 1000HE
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“