Notebook kolem 14000,- Kč
ano každý má raději něco jiného, tak ale neříkej, že amd snižuje výkon..to je blbej žvást, který zavrhuje amd před potencionálními kupci..je to blbost.
a za 14000 je lepší si vzít AMD a tím pádem si vzít i 6715s, který je dle mého názoru trochu lepší naž 6720s(to už mě spíš přijde jako lepší multimediální notebook, než business)
a za 14000 je lepší si vzít AMD a tím pádem si vzít i 6715s, který je dle mého názoru trochu lepší naž 6720s(to už mě spíš přijde jako lepší multimediální notebook, než business)
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
já myslel vzhledem, ne funkcema, ale to je jedno..nebudu se rozčilovat..za chvíli píšu písemku z matiky..určitě je DLE MÉHO názoru lepší 6715s. Za 14k skvělý ntb.
EDIT: To camo:já jsem klidnej, jen nemám rád, když někdo pomlouvá AMD a přitom zapomíná, že běžný uživatel, kterýž bude mít malý výkon a bude stát asi 14k nebude dělat na booku nějaký náročný aplikace kde by byl znatelně větší výkon
EDIT: To camo:já jsem klidnej, jen nemám rád, když někdo pomlouvá AMD a přitom zapomíná, že běžný uživatel, kterýž bude mít malý výkon a bude stát asi 14k nebude dělat na booku nějaký náročný aplikace kde by byl znatelně větší výkon
Naposledy upravil(a) mobilcarl dne 16 dub 2008 14:56, celkem upraveno 1 x.
ex: HP Compaq 6715s
compaq není multimediální .. pro tuto potřebu HP zakomponovalo do svého portfolia Paviliony
> osobně by jsem bral C2D než AMD, ale to vychází z mého přesvědčení .. v téhl cenové relaci je to víceméně jedno ... teda pokud to nebude celeron
> v segmentu drahých notebooků nemá AMD co dělat
> osobně by jsem bral C2D než AMD, ale to vychází z mého přesvědčení .. v téhl cenové relaci je to víceméně jedno ... teda pokud to nebude celeron
> v segmentu drahých notebooků nemá AMD co dělat
Toshiba R600-10W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“