to mivlak: Pochybuji že veškere poruchy na noťasu Ti technik opravi doma
Herni NB kolem 20k
-
Trniman
- píše často
to Polo: Ferari je moooc hezky a určitě i kvalitni ale za tu cenu pořidim meně hezky ale vykonnejši. Odsuzovat MSI jen proto že je novačkem ve vyrobě notebooku ( levnych přesto kvalitnich ) mi nepřijde fer. Uvidime časem...
Servis MSI zajišťuje firma Penta ktera na zavolani přijede a sice veme to do servisu ale pak ti to přiveze zpet
taky dobry ne?
MSI GE60 0ND-465XCZ W7
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
-
mivlak
- guru
ano, opraví
, zatím jsem slyšel pouze o jedné vyjímce a to trvalo 4 dny
ale i tak, radši osvědčeného výrobce, než nováčka na trhu, který se teprve rozkoukává a chce získat zákazníka nízkými cenami, tudíž musí někde ve výrobě ušetřit (použít méně kvalitní materiály, díly, lépe vyřešit konstrukci, chlazení apod.)
ale i tak, radši osvědčeného výrobce, než nováčka na trhu, který se teprve rozkoukává a chce získat zákazníka nízkými cenami, tudíž musí někde ve výrobě ušetřit (použít méně kvalitní materiály, díly, lépe vyřešit konstrukci, chlazení apod.)
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
Trniman
- píše často
Vicemene porovnavam Acer a MSI a za stejnou cenu, vykon a kvalita je jednoznačně na straně MSI ( pokud se nebavime o ferari a aceru za 50 000 ) Stači si sahnout na klavesnici vyšezminenych notebooku a pochopiš co je to rozdil v kvalite
Pokud Ti to nestači zkus vyreklamovat vadny acer... A maš nejaky MSI že jseš tak přesvedčeny? Odpovedi tipu, ma to kamarad, teta a t.d. neberu 
MSI GE60 0ND-465XCZ W7
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
má to kamarádka, ale to neznamená, že na těm často nedělám..cokoli potřebuje, tak se na to podívám...občas to mám půjčený na brouzdání atd..zkoušel jsem jak to hřeje, jek se prohýbá plast...mám přímé srovnání s HP Compaq a nedá se to srovnat..navíc acer je zpracováním rozhodně lepší než MSI. I když to není žádný zázrak
acer servis už se také údajně zvedá..
acer servis už se také údajně zvedá..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
-
polo
-
Trniman
- píše často
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
-
Trniman
- píše často
-
polo
-
Trniman
- píše často
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
Trniman píše:to mobilcarl: no a měl jsi vedle sebe acer a msi ? Tak jak mužeš tvrdit něco o kvalitě MSI?
tohle se to už řešilo mockrát..prostě vy, co máte msi si nedokážete připustit, že je to šmejd..oháníte se nízkou cenou. Jako mě i nám všem je to úplně ukradený. Až se ti to bude prohejbat, blbnout ti reprák, přehřívat se, atd. tak si možná vzpomeneš co jsem říkal. Acer jsem v ruce neměl..ale měl jsem MSI a to je hlavní..POkud budeš s msi spokojen tak bud..jedině dobře, ale moc v to nevěřím..navíc to už vůbec neplní úlohu notebooku. Prostě je to kus nekvalitní plastu za pár korun, narvaný jakš takš slušným HW.
-
mobilcarl
- =DRTIČ=
no..když si vezmu mé HP, tak ho přenáším, už pár ran schytalo..beru ho za jeden konec a pořád nevrže, drží..a navíc i po celodenním pouštěném stavu a hraní her jsem krom výdechů nezaznamenal teplo..zapni si msi a po hodině máš rozehřátý touchpad, opěrky rukou a nad klávesnicí..tohle je totiž vyřešené chlazení..to msi zatím moc neumí..navíc kdyby ho vzal stejně jako mé HP tak se zlomí
-
Trniman
- píše často
to mobilcarl: tak moment, před chvili si řikal že ho ma kamaradka a občas ho použivaš, tet že si ho v ruce nemel... tak nevim jestli tva argumentace je veruhodna.
Ne chvalim MSI pro to že ho mam. Mne se libi, libi se vice lidem, pracuji v kvalitě a nemam vyhrady k zpracovani. Licovani je ok, netopi, klouby ma pevne, hardware je kvalitni ( to si mužeš zjistit lehce na netu ) + mala cena
Ale Ty budeš zřejmě takovy ten *.* co je hluboce přesvedčeny že dobre je jen to co je drahy. Jinač by si do te diskusi nezapojil drive než o tom notebooku neco zjistil ...
https://www.svethardware.cz/art_doc-237F ... 4BC6E.html bez tetovani, řada performance.
Ne chvalim MSI pro to že ho mam. Mne se libi, libi se vice lidem, pracuji v kvalitě a nemam vyhrady k zpracovani. Licovani je ok, netopi, klouby ma pevne, hardware je kvalitni ( to si mužeš zjistit lehce na netu ) + mala cena
https://www.svethardware.cz/art_doc-237F ... 4BC6E.html bez tetovani, řada performance.
MSI GE60 0ND-465XCZ W7