Ahoj,
na celým fóře se všude píše jaká je to hrozná značka, jak to hrozně topí atd.
Chci se zeptat, především jestli je to pravda, jestli je to opravdu tak hrozné?? Taky by mě zajímalo jak je to tedy se servisem?? To je i ten servis natom tak špatně?? něco o servise MSI je tady http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=9407. Posledení můj dotaz je, jestli se dá někde koupit MSI už s nainstalovanou Vistou, tak jako je to u ostatních výrobců, nikde jsem nenašel MSI s windousama.
MSI celkově
ahoj, opravdu chces pouze MSI? kdyztak sem hod nejake ty pozadavky, preference na vykon-kvalita, financni limit, atd.
mozna by se naslo neco lepsiho.
jinak MSI ma hodne GHz, GB za nizkou cenu, kvalita sasi nic moc, pokud srovnam s lepsima (ale zase graficky mene vykonnyma za stejnou cenu, popr. za trochu vice penez stejne vykonnyma bookama)
proste takovy low-end.
osobne bych se celkove vyhnul notebookum hrajicim na vykon pred kvalitou.
jinka s win je taky nejak moc nevidim, ale vsak OS nestoji moc a instalace je pomerne jednoducha.
mozna by se naslo neco lepsiho.
jinak MSI ma hodne GHz, GB za nizkou cenu, kvalita sasi nic moc, pokud srovnam s lepsima (ale zase graficky mene vykonnyma za stejnou cenu, popr. za trochu vice penez stejne vykonnyma bookama)
proste takovy low-end.
osobne bych se celkove vyhnul notebookum hrajicim na vykon pred kvalitou.
jinka s win je taky nejak moc nevidim, ale vsak OS nestoji moc a instalace je pomerne jednoducha.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro