neoexnet píše:divil by si se .. admin to tu čte a nebo mu to stačí přesunou do sekce pro moderátory...
Tak ja kupodivu nejsem jasnovidec a tezko muzu vedet, ze si nekdo neco precet, kdyz nekolik tydnu nenapise odpoved. Podle me je zvykem, ze kdyz nekdo dela nekde spravce a uz si ten vzkaz precte, tak obetuje nekolik sekund sveho casu a napise alespon strucnou odpoved, byt treba zamitavou. Alespon to je slusnost ...
neoexnet píše:.. nicméně osobně mi nějak nepříjde, že absence jabberu je nějaká podstatná chyba a narušuje plynulý chod fóra ..
Tak ja sem nic takovyho, ze by to byla podstatna chyba taky netvrdil. Jenom sem slusne pozadal, jestli by nemohl byt pridan odkaz na Jabber. Myslim, ze to opravdu moc prace neda, a ze je normalni, ze si lidi vychazeji vstric, zvlast pokud je to stoji minimum usili ...
Postoje typu: "Ja to nepouzivam, tak to neni potreba" mi prijdou od moderatora mirne arogantni. Jabber se snazim vsetranne propagovat, protoze to sit, ktera bezi na open protokolu a je tedy svobodna, kazdej si muze na ni pouzivat jakej chce software, ma prehlednejsi identifikaci, je rychlejsi a ja nevim co vsechno jeste, na rozdil od Icq, ktere vam nuti svyho tezkopadnyho klienta plnyho reklam a neustale meni svuj protokol, cimz otravuje lidi, ktery si pak musej instalovat novy verze klienta, etc. ... Nehodlam to tady menit v diskuze ICQ vs. Jabber, to snad kazdy rozumny clovek dokaze kompetentne posoudit sam. Samozrejme ze i s ICQ se da zit. Nicmene si myslim, ze propagace open site Jabber vs. privatni site je chvalyhodna a ze by ji spravci tohoto fora mohli podporit, zvlaste, kdyz by je to nestalo temer zadne usili. Jinak ja se bez toho odkazu samozrejme obejdu taky ...
Kdybys tady misto hnidopisskyho popichovani lidi radsi treba ten cas venoval tomu, ze bys napsal adminovi, kdyz si moderator, jestli by se s tim nedalo neco udelat, myslim, ze bys udelal lip ---