Vostro 1310, 1510 a 1710
Achjo...
Dell si to opravdu dobře rozvrstvil, jak napsal mivlak. Tak dlouho jsem vybíral notebook, až mi Vostro s 8600M GT zrušili hergot A připlácet 10 tisíc za výkonově ekvivalentní XPSko se mi zrovna nechce. A teď babo, raď
Sasha: Hp Compaq 6510b (T8300, 2GB, 160GB, WXGA, WVB)
Natascha: AMD Athlon X2 5000+ EE, Gigabyte GA-MA78G-DS3H 1.0, 2GB Kingston, ASUS EAH4670/DI 512MB GDDR3, Enermax PRO82+ 425W, 80GB Samsung, Thermaltake VG1000BNS WingRS100
Natascha: AMD Athlon X2 5000+ EE, Gigabyte GA-MA78G-DS3H 1.0, 2GB Kingston, ASUS EAH4670/DI 512MB GDDR3, Enermax PRO82+ 425W, 80GB Samsung, Thermaltake VG1000BNS WingRS100
Re: Achjo...
Kiw píše:Dell si to opravdu dobře rozvrstvil, jak napsal mivlak. Tak dlouho jsem vybíral notebook, až mi Vostro s 8600M GT zrušili hergot A připlácet 10 tisíc za výkonově ekvivalentní XPSko se mi zrovna nechce. A teď babo, raď
rada? ebay.co.uk xps tam jsou dost levný, inspirony taktéž
Apple Macbook White
XPS from UK
Koukám a čumím, brutální ceny.
Otázky na převody záruk a jestli to už někdo zkoušel atp. si odpustím
Otázky na převody záruk a jestli to už někdo zkoušel atp. si odpustím
Sasha: Hp Compaq 6510b (T8300, 2GB, 160GB, WXGA, WVB)
záruka nevím, to by bylo na zeptání u Dellu. výhoda je že z UK platíš jenom poštu, žádný clo, daň = prostě EU
edit: jinak zkušenost s tím nemám, ale hodlám si někdy v létě koupit macbook black, jenže ten má od Applu standartně roční mezinárodní záruku...
edit2:
tak Dell má mezinárodní záruku....go on
Pro notebooky společnosti Dell s mezinárodním servisním pokrytím je služba dostupná i během vycestování ze země, v níž byl notebook zakoupen. Tato služba je dostupná výhradně v zemích, kde má společnost Dell vlastní přímé zastoupení.
Pro jiné výrobky společnosti Dell platí, že je služba dostupná pouze v zemi nákupu výrobku firmy Dell. Společnost Dell je schopna místo určení služby přesunout za předpokladu, že nám je sděleno aktuální místo a služba je v novém místě dostupná. Služba bude nově dostupná i v dalších zemích, pokud společnost Dell obdrží oznámení a systémy společnosti budou aktualizovány. Pokud jsou systémy přemísťovány do zahraničí, měli by zákazníci vyplnit formulář o přesunutí na stránkách společnosti Dell http://www.dell.com/globaltagtransfer
[via dell.cz]
edit: jinak zkušenost s tím nemám, ale hodlám si někdy v létě koupit macbook black, jenže ten má od Applu standartně roční mezinárodní záruku...
edit2:
tak Dell má mezinárodní záruku....go on
Pro notebooky společnosti Dell s mezinárodním servisním pokrytím je služba dostupná i během vycestování ze země, v níž byl notebook zakoupen. Tato služba je dostupná výhradně v zemích, kde má společnost Dell vlastní přímé zastoupení.
Pro jiné výrobky společnosti Dell platí, že je služba dostupná pouze v zemi nákupu výrobku firmy Dell. Společnost Dell je schopna místo určení služby přesunout za předpokladu, že nám je sděleno aktuální místo a služba je v novém místě dostupná. Služba bude nově dostupná i v dalších zemích, pokud společnost Dell obdrží oznámení a systémy společnosti budou aktualizovány. Pokud jsou systémy přemísťovány do zahraničí, měli by zákazníci vyplnit formulář o přesunutí na stránkách společnosti Dell http://www.dell.com/globaltagtransfer
[via dell.cz]
Apple Macbook White
-
- Moderátor
Bananik píše:shawn píše:to 1310 vypada docela hezky jen to rozliseni XGA je malo....skoda
Na displej 13" ? Mne sa zda WXGA vzhladom na velkost dipleja ako primerane rozlisenie. Vacsie rozlisenie by bol uz asi dost extrem a myslim, ze v tejto velkosti displeja sa ani vyssie rozlisenie nevyraba.
Např nový TP X300 má 13,3" LED WXGA+...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
vojtab píše:Pro notebooky společnosti Dell s mezinárodním servisním pokrytím je služba dostupná i během vycestování ze země, v níž byl notebook zakoupen. Tato služba je dostupná výhradně v zemích, kde má společnost Dell vlastní přímé zastoupení.
Pro jiné výrobky společnosti Dell platí, že je služba dostupná pouze v zemi nákupu výrobku firmy Dell. Společnost Dell je schopna místo určení služby přesunout za předpokladu, že nám je sděleno aktuální místo a služba je v novém místě dostupná.
toto je mozne a medzinarodna zaruka plati len vtedy ked je k notebooku dokupena minimalne zaruka 3 roky NBD. Consumer Hardware Support ponukana k XPSkam v UK je sice on-site zaruka ale nie je to Next Business Day zaruka. musel by si dohodnut upgrade zaruky cez operatora na NBD. NBD zaruka sa v UK standardne ponuka len k Vostro, Latitude a Precision notebookom.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8