NFS: Pro street vs GeForce Go 8400M GS (128MB VRAM)
NFS: Pro street vs GeForce Go 8400M GS (128MB VRAM)
Zdravim, jak jsem se koukal na naroky tehle hry, tak se mi nechce verit ze by to muj ntb( Core 2 Duo 2 GHz a 2 giga ramky, OS : Vista) rozjel tak ze se to seka a neda se na to skoro ani divat jak je ten design hnusne oklesteny.
NO cetl jsem min. naroky hry
* Operační systém: Windows 2000/XP/Vista
* Procesor: 2,8GHz nebo vyšší (Windows Vista vyžaduje 3,2GHz procesor)
* Operační paměť: 512 MB RAM (Vista vyžaduje 1 GB RAM)
* Harddisk: 8,1 GB
* DVD mechanika: 8 rychlostní
* Grafická karta: se 128 MB a PixelShader 2.0 (čipsety GeForce FX 5900 nebo lepší; ATI Radeon 9500 nebo lepší)
* Zvuková karta: kompatibilní s DirectX 9.0c
a myslim ze mam ntb o dost lepsi, a hrat se to skoro neda.
* Operační systém: Windows 2000/XP/Vista
* Procesor: 2,8GHz nebo vyšší (Windows Vista vyžaduje 3,2GHz procesor)
* Operační paměť: 512 MB RAM (Vista vyžaduje 1 GB RAM)
* Harddisk: 8,1 GB
* DVD mechanika: 8 rychlostní
* Grafická karta: se 128 MB a PixelShader 2.0 (čipsety GeForce FX 5900 nebo lepší; ATI Radeon 9500 nebo lepší)
* Zvuková karta: kompatibilní s DirectX 9.0c
a myslim ze mam ntb o dost lepsi, a hrat se to skoro neda.
podívej se z notebooku na tenhle web http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl ... otestuje ti to výkon ve zvolené hře ... pokud to tam projde tam je chyba někde v ovladačích
EDIT: jinak kamarádovi co má HP pavilion a GF8400 jde NFSPS nehratelně
Toshiba R600-10W
neoexnet píše:podívej se z notebooku na tenhle web http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl ... otestuje ti to výkon ve zvolené hře ... pokud to tam projde tam je chyba někde v ovladačích
Tak jsem tozkusil a ve vsem jsem prosel, a nebal bych se rict ze s velkymi rezervami.
mobilcarl píše:pro streety jsou nejlépe hratelný na skvělým stolím pc s 5.1 reprákama na plný pecky...skvělý zážitek pro automaniaky jako já..vřele doporučuji..musel jsem doslova utírat slinu..
Prostreet je stejně jako celá serie NFS od Underground nechutnou arkádovkou. Radši Richard Burns Rally brm brmmmmm
tento účet již není aktivní.