Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- Moderátor
swarm píše:Já jdu s tou svou na procházku . Na školu jsem se dneska vysral (ostatně už včera jsem ji z půlky zatáhl).... co bych tam dělal, když je venku tak pěkně .
Když jdeš s ženou na procházku, doufám, že si s sebou bereš pro všechny případy nějaký ntb. S ženskejma nikdy nevíš...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
lol tak to je tu dnes vtipne jsem se dobre zasmal nad antenou a posukem ale asi tak ja sice bydlim v ostrave ale v takove casti u lesa a tam vas tam max sezere bazant had zajic nebo srnka to vse tu je a lidi minimum ja si nestezuju prazaci jsou na tom asi pomerne hure
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
ja mam taky kus prirody u baraku, takovy pidi jezirko a obrovskej strom vedle, ten az jednou padne...
ale proc to rikam, dneska jsem si odskocil z prace domu a po travniku si tam chodil desne vyzranej holub, musel mit nejmin 15 kilo, sotva se kulil a vyzobaval mi novou travu, tak jsem k nemu sel a von si me vubec nevsimal, tak jsem ho nakop.
to bylo jak kdyz startuje bombarder - odletel k sousedovi a z vejsky mu posral bledemodrej potah bazenu takovou jasne zelenou plackou.
soused tam zrovna byl a slysel to placnuti, tak se kouk a povida - ja ty svine fak zacnu strilet, ale fak!
oni mu tam litaj furt a tak ma ten potah vetsinou kropenatej bile, ale ta zelena, to byla posledni kapka
du si dat do tlamicky neco dobryho, v praci mi vyhladlo!
ale proc to rikam, dneska jsem si odskocil z prace domu a po travniku si tam chodil desne vyzranej holub, musel mit nejmin 15 kilo, sotva se kulil a vyzobaval mi novou travu, tak jsem k nemu sel a von si me vubec nevsimal, tak jsem ho nakop.
to bylo jak kdyz startuje bombarder - odletel k sousedovi a z vejsky mu posral bledemodrej potah bazenu takovou jasne zelenou plackou.
soused tam zrovna byl a slysel to placnuti, tak se kouk a povida - ja ty svine fak zacnu strilet, ale fak!
oni mu tam litaj furt a tak ma ten potah vetsinou kropenatej bile, ale ta zelena, to byla posledni kapka
du si dat do tlamicky neco dobryho, v praci mi vyhladlo!
-
- Moderátor
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“