prenosny n-book do 35tis s core2duo, DVI a dobrym displayem
-
majki
-
CeCo
-
Flexo
-
CeCo
Flexo:
DVI je premium feature. Preto by teda DVI mali davat do notasa s X1450, ked ho nedavaju do X1600?
No a nezabudaj, ze dobra vydrz a graficky vykon nejdu spolu. A lacne modely maju navyse slabsiu bateriu...
Kazdopadne si s tym DVI veeelmi zuzil vyber notasov. Proste musis brat situaciu taku, aka je (sam ju neovplyvnis). Zorad si veci podla priority a vyberaj potom podla toho.
C.
DVI je premium feature. Preto by teda DVI mali davat do notasa s X1450, ked ho nedavaju do X1600?
No a nezabudaj, ze dobra vydrz a graficky vykon nejdu spolu. A lacne modely maju navyse slabsiu bateriu...
Kazdopadne si s tym DVI veeelmi zuzil vyber notasov. Proste musis brat situaciu taku, aka je (sam ju neovplyvnis). Zorad si veci podla priority a vyberaj potom podla toho.
C.
-
Peca-on-line
- Moderátor
Tvoje požadavky splňuje třeba Acer Aspire 5672AWLMi nebo Asus V1J+přikoupit RAM nebo MicroStar M677X....stačí hledat 
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
CeCo
-
maxxz
- guru
Jezis a co tak jsou to taiwanci. Americkej Apple je taky predrazenej srot. A dellu hori baterky. Do desktopa bych taky nekoupil jinou desku nez ASUS (Gigabyte). A jsou to taiwanci a kvalitou sou dobry. LCD panely taky vyrabi taiwanci a to snad i pro amicky ntb. A kdo vyrabi skoro vsechny soucastky pro pc nebo ntb ? Taiwanci.
BTW. i thinpady snad uz vyrabi Lenovo ne ? to snad prevzalo i vyrobu.
BTW. i thinpady snad uz vyrabi Lenovo ne ? to snad prevzalo i vyrobu.
tento účet již není aktivní.
-
majki
-
CeCo
1, Bavim sa o notebookoch a nie o doskach.
2, Ja by som do desktopu (pokial to nie je super gamer) kupil Intel...
3, LCDcka robi kadekto (taiwan, korea a pod.), otazne vsak je, ako kvalitne a podla akych pokynov... Ked pride Intel tak mu urobia inu dosku nez ked pride ECS...
4, Notebook je cely system - doska nech je od XY, lenze rozmiestnenie portov, pridany SW a pouzite suciastky urcuje objednavatel. Takze ked HP povie taiwancovi, ze USBcka budu vlavo, mechanika vpravo a pouzije sa 5 kondikov triedy A, tak to tam taiwanec da... Ale mas pravdu, montuje to taiwanec (avsak pri americkych NB je to cca jedine, co taiwanec robi; pri americkych je navrh, vyber suciastok a pod. + predaj a servis mimotaiwansky...)
A amici maju podla mojho nazoru daleko lepsie poziadavky co do ergonomie a spolahlivosti nez taiwanci...
C.
2, Ja by som do desktopu (pokial to nie je super gamer) kupil Intel...
3, LCDcka robi kadekto (taiwan, korea a pod.), otazne vsak je, ako kvalitne a podla akych pokynov... Ked pride Intel tak mu urobia inu dosku nez ked pride ECS...
4, Notebook je cely system - doska nech je od XY, lenze rozmiestnenie portov, pridany SW a pouzite suciastky urcuje objednavatel. Takze ked HP povie taiwancovi, ze USBcka budu vlavo, mechanika vpravo a pouzije sa 5 kondikov triedy A, tak to tam taiwanec da... Ale mas pravdu, montuje to taiwanec (avsak pri americkych NB je to cca jedine, co taiwanec robi; pri americkych je navrh, vyber suciastok a pod. + predaj a servis mimotaiwansky...)
A amici maju podla mojho nazoru daleko lepsie poziadavky co do ergonomie a spolahlivosti nez taiwanci...
C.
-
Peca-on-line
- Moderátor
-
Flexo
Nic nemam proti MSI. Ted jsem ale nasel test: https://www.svethardware.cz/art_doc-0EC9 ... DE164.html
Bohuzel nejsou z nej moc nadseny (je to teda ten model co ty crystaly ale jinak je to ten stejnej).
Bohuzel nejsou z nej moc nadseny (je to teda ten model co ty crystaly ale jinak je to ten stejnej).
-
pateson
DVI
Flexo: Tak cos vybral? řeším podobný problém. Limituje mě výstup DVI (používám Eizo L685 a VGA výstup ze staršího R50e není moc dobrý, ATI 9600 z PC přes DVI je lepší) a cena cca 25000.-
Vyšlo mi celkem dost strojů, pouze však FSC a Asus (vynechal jsem Acer)
Jelikož to má být především tichý domácí stroj, tak ještě do výběru spadl Mac mini
Vyšlo mi celkem dost strojů, pouze však FSC a Asus (vynechal jsem Acer)
Jelikož to má být především tichý domácí stroj, tak ještě do výběru spadl Mac mini