Zdravím, potreboval by som nejaké informácie, ako to je s touto službou na Slovensku. Neviem, či som zle hľadal, ale ani po polhodine googlenia sa mi nepodarilo nájsť žiadny slovenský eshop, ktorý by toto poskytoval. V diskusii pod jedným článkom som síce našiel napísané, že na bgslevi.sk by to malo byť, avšak tam som to nenašiel nikde. Som slepý, alebo to tam nie je ?
Ak by sa nakoniec nenašlo na Slovensku nič (čo mi pripadá nanajvýš čudné, až takí zaostalí tu predsa nie sme... ehm), musel by som to objednať cez nejakého českého predajcu, tých som našiel plno, avšak do toho sa mi príliš nechce...
HP TopConfig na Slovensku
-
- Moderátor
Nebudem vysvetlovat dovody, vysledok je proste ze HP TopConfig u nas nefunguje poriadne.
Jedine B2C rozhrania pre SK ponuka cesky velkoobchod AT Computers cez svojich dilerov. Takze akykolvek TopConfig beziaci pod domenou .sk bude vybavovany ceskym velkoobchodom AT Computers (resp. jeho slovenskou pobockou).
B2B rozhranii (t.j. velkoobchod pre dilerov) je viacej, ale tie nie su viditelne pre koncoveho zakaznika. Ako vravi Ghost, jedno take ma BGS.
sirius1983:
Ako sam mam z toho zmiesany pocit, s tymto by HP mohlo dost trhnut a zarobit... Ono vsak boli iste protichodne zaujmy a TopConfig sa proste nerozvijal...
C
Jedine B2C rozhrania pre SK ponuka cesky velkoobchod AT Computers cez svojich dilerov. Takze akykolvek TopConfig beziaci pod domenou .sk bude vybavovany ceskym velkoobchodom AT Computers (resp. jeho slovenskou pobockou).
B2B rozhranii (t.j. velkoobchod pre dilerov) je viacej, ale tie nie su viditelne pre koncoveho zakaznika. Ako vravi Ghost, jedno take ma BGS.
sirius1983:

C
Tie ceny sa lisia... V ATC je niekedy problem s tym, ze maju blbo nacenene polozky a to co vidis na ATC je len nejaka odporucana cena. Diler potom moze mat cenu uplne niekde inde (napr. vyssiu)...
Nedavno napr. za HP Broadband modul vysla spotrebitelska cena 0,- Sk podla ATC stranky, ale ked som isiel cez dilera tak tam bola suma realna, cca 6000 + DPH. Pointa je v tom, ze cez ATC si tovar nemozes objednat ako koncak, len ako diler (a ten zasa videl realnu cenu, predpokladam cca 5500 Sk + DPH nakup od VO).
C
Nedavno napr. za HP Broadband modul vysla spotrebitelska cena 0,- Sk podla ATC stranky, ale ked som isiel cez dilera tak tam bola suma realna, cca 6000 + DPH. Pointa je v tom, ze cez ATC si tovar nemozes objednat ako koncak, len ako diler (a ten zasa videl realnu cenu, predpokladam cca 5500 Sk + DPH nakup od VO).
C
no ked moze nakupovat v bgsku tak by nemal byt prenho problem ani nakup v ATC za dilerske ceny.
inak v ATC mozes nakupit aj ako fyzicka osoba. aspon teda podla toho co maju napisane na webe. ja by som odtial kupoval cez board.sk takze neviem na 100%.
edit: Nakúpiť na obchodnom portáli môže každý návštevník, súkromná osoba i podnikateľ. http://atcomp.sk/dokumenty/jak-nakupovat.aspx
inak v ATC mozes nakupit aj ako fyzicka osoba. aspon teda podla toho co maju napisane na webe. ja by som odtial kupoval cez board.sk takze neviem na 100%.
edit: Nakúpiť na obchodnom portáli môže každý návštevník, súkromná osoba i podnikateľ. http://atcomp.sk/dokumenty/jak-nakupovat.aspx
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost:
Nemoze
Skus schvalne urobit objednavku - vyziada si to dilera, ktory ti to ma dorucit a ktoreho ceny sa pravdepodobne pouziju.
Btw, predpokladam ze Lotar123 chce kupovat ako koncovy zakaznik a tomu BGS predava len za slusnu prirazku k distributorskej cene; ATC je v tomto este dalej a koncovym nepredava vobec (sam som sa pokusal od nich zobrat par veci).
C
Nemoze

Btw, predpokladam ze Lotar123 chce kupovat ako koncovy zakaznik a tomu BGS predava len za slusnu prirazku k distributorskej cene; ATC je v tomto este dalej a koncovym nepredava vobec (sam som sa pokusal od nich zobrat par veci).
C
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“