Jeste se chci zeptat vsech tech co maji della, jestli maji ze spodni strany ve vsech dirach sroubky, nebo tam maji taky tolik prazdnych der jako ja. Diky
jestli tam ale závity nejsou, tak to holt slouží k něčemu jinému. já tam taky nějaké mám, ale podle popisků by to měli být dirky na odtok kapaliny zpod klávesnice .
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
JO jako drzi, ale zda se mi ze cim dal tim min Jako me to prislo divne ale myslel jsem ze to tam diry jako ma byt, ze to je jako na odvod tepla a podobnych veci, ale ted jsem byl s kamosem a ten mi rika ze je jich tam fakt nejak moc...takze to mam asi vyreklamovat, ze? Chudaci kvuli par sroubkum budou muset jet takovou streku...a to jsem puvdone doufal ze ma muj ntb nejakou vadnou konstrukci a ze by mi ho treba mohli vymenit za tu 1510...ale tak to asi uz nejak nehrozi.
No tak me jich tam asi chybi hodne, doufam ze ty sroubky poslou co nejdrive, protze ten ntb je cim dal tim rozvrzanejsi, a je to fakt sila...by me zajimalo jak by resili kdyby se v dusledku tech chybejicich sroubku neco posralo.
Jako uprimne, kdyby mi muj vytouzeny notes poslali ftakovem stavu, tak bych jim udelal takovy vitrr........to snad neni ani pravda!!!!!! Jaxi to muzou vubec dovolit. Ti operatori co ty notesy v tom polsku delaji musi byt snad upe lamy...........a uprimne byme nic nezajimalo, protoze zastupci ceskeho dellu hodne nadnaseji ceny svych produktu, tak potom prece cose aspon tyce kvality potom musi zaneco stat!!!!! To uz bychsi rovnou koupi treba bez urazky ACER...a jeste bych dost usetril.....
Co si budeme povidat, Dell me tim v jakem stavu mi poslal ntb velice zklamal, pochopil bych kdyyb se to stalo u tahove aceru, jak bylo receno vyse, ale u dellu....a to jsem si rikal ze si priplatim za kvalitu :/