MSI GX700
pretaktovat CPU by urcite slo, ale je to posledni vec, co ten notebook brzdi, tak myslim, je to zbytecne.
navic taktovat bych u notebooku nedoporucoval. na to neni to chlazeni delane.
navic taktovat bych u notebooku nedoporucoval. na to neni to chlazeni delane.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Taktovanie aj u tohto modelu podla mna nema ziadny zmysel, akurat mozes mat s tym problemy v oblasti chladenia, pripadne so zarucnymi podmienkami... urcite odporucam netaktovat
MSI EX700X-034CZ/ C2D T5450/ 17" WXGA/ 2GB/ N8400 128MB/ 250GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ HDMI Everest: Bezne tepl. Procak 45C, HDD 37C, Grafika 53C
taktování cpu u noťase
pánové co tu šíříte za bludy že taktovat noťas je blbost a nesmysl? Sám výrobce dodává noťasy s různými takty procesoru a to na stejném "železe". Navíc, přetaktovaný comp je "very good idea", páč je ve všech směrech rychlejší než origo na stejném kmitočtu. Takže proč platit i desítku tis. navíc ve stejné řadě procesorů za nejrychlejší, když to v pohodě zvládne přetaktovaný nejslabší................. zvedání napětí a tím i teplot netřeba uvažovat jelikož většina procáků na stávajícím kmitočtu chodí i značně podvoltovaná (můj např. na 1,0V místo 1,3V!!), takže zvednout kmitočet jde i na jmenovitém napětí........ akorát bohužel ještě žádná, mně známá, utilita nepodporuje můj GX700, ale snad se dočkám
GX700PX- 097CZ
tento model mám necelé dva týdny a sem sním moc spokojenej,hry zvládá v pohodě a batoh s myší je k tomu.-)
Camo píše:až se ti to upeče nehledě na to, že adaptér je dimenzovaný na nějakou vatáž, a když to taktneš tak ten adaptér se doslova rozteče jinak nevím , proč jsem píšeš takové kraviny...
jaké kraviny???? holá fakta................ je vidět že pán bude "odborník" co nechápe ani o čem píšu............... v tom případě se s tebou nemíním dohadovat....... čus.........
Re: taktování cpu u noťase
lub píše:pánové co tu šíříte za bludy že taktovat noťas je blbost a nesmysl? Sám výrobce dodává noťasy s různými takty procesoru a to na stejném "železe". Navíc, přetaktovaný comp je "very good idea", páč je ve všech směrech rychlejší než origo na stejném kmitočtu. Takže proč platit i desítku tis. navíc ve stejné řadě procesorů za nejrychlejší, když to v pohodě zvládne přetaktovaný nejslabší................. zvedání napětí a tím i teplot netřeba uvažovat jelikož většina procáků na stávajícím kmitočtu chodí i značně podvoltovaná (můj např. na 1,0V místo 1,3V!!), takže zvednout kmitočet jde i na jmenovitém napětí........ akorát bohužel ještě žádná, mně známá, utilita nepodporuje můj GX700, ale snad se dočkám
-> taktovat notbook je nesmysl ... akorád tím snižuješ jeho životnost a u topinkovače jako je MSI by se ti to opravdu nemuselo vyplatit ...
-> chceš výkon? připlat si ... výrobce nedává dané takty jen tak pro nic za nic ...
Toshiba R600-10W