Nákup notebooku v zahraničí aneb jak na to
Nákup notebooku v zahraničí aneb jak na to
Napadlo mě to když sem jel šalinou domů, kvůli neustále rostoucí koruně vůči dolaru i euru by nebylo úplně od věco se o tom něco dozvědět nebo napsat sem jak se to dělá, já s tím zkušenosti nemám, tak prosím vás aby jste tu něco přihodili, děkuju
onne píše:no tak nevýhoda je v záruce.. můžeš ji uplatnit jen tam kde jsi ten book koupil... takže si napříkald koupíš book v německu a kvůli reklamaci ho tam pošleš nebo pojedeš do německa
niektore notebooky maju medzinarodnu zaruku bud standardne (napr. HP Compaq, Lenovo Thinkpad aj 3000, Dell s 3rocnou NBD) alebo za priplatok (napr. Sony Vaio, Toshiba).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
ano ale jej rozsah zavisi od modelu. modely predavane v europe prakticky vsade. nebol som si isty N200kou ale podla stranky Lenova aj tie. a zas aj niektore modely Thinkpadov predavane napr. v USA v EU platnu zaruku nemaju.
Naposledy upravil(a) Ghost dne 21 dub 2008 15:23, celkem upraveno 1 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Vies co, z Wal-martu si nechavam na SR posielat zeleninu a ovocie a v Costco maju dobre oriesky, 2x tyzdenne mi pride do Bratislavy balicek. Ale neviem, IT by som asi kupil v Best-buy, maju slusny vyber, nizke ceny a dovoz do SR ta vyjde len 2x tolko co notebook samotny.
Apropo - tieto obchody zasielaju na 99% len v ramci domovskej krajiny
C
Apropo - tieto obchody zasielaju na 99% len v ramci domovskej krajiny

C
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“