jaky notebook vybrat
jaky notebook vybrat
Dobry den,potreboval bych poradit.Chci si poridit naky vykonny notebook na hry.Koukal jsem na asus g2k nebo na asus m50sa,ta m50sa je asi lepsi ale minus je malej lcd,chtel bych 17.
Zadam vas tedy o radu,poradte mi naky notebook,ktery by splnoval moje kryteria piste i mensi lcd nez tech 17.Dekuji.
Zadam vas tedy o radu,poradte mi naky notebook,ktery by splnoval moje kryteria piste i mensi lcd nez tech 17.Dekuji.
Mimochodem pokud jsi skutečně přemýšlel o acer aspire 8920g, tak možná počkej na recenzi od swarma viz http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=90 ... eb6ca59254 . Asi Ti ale neřekne, že se zlepšil servis u Acera, což je největší problém. Na druhou stranu nové modely od acera (řekněme spíš ty dražší) žádné "objektivní" vady nemají právě naopak.
Toto je pomerne vysoka seria ausu notebookov G(gaming=R.O.G.) Ktora je podstatne kvalitnejsia ako vacsina plastakov do 30K (Samozrejme nemyslim Thinkpady ale to plastaky niesu) Inac ta grafika je znacne pretaktovana vyrobcom a navyse ma DDR3 pamat takze Crysis zvladne pri nativnom rozliseni v pohode na medium...