Assassin's Creed a DX10
sry ale stejne neverim kolega ma tenhle notebook a zadna hra mu na nem nebezi rychleji nez me...jedine ze bys mel neco jineho nastavene v ATI CCC crysis mu jelo hooodne spatne a NFS:PS taky cajiek proti mne... pust si fraps kolik mas fps treba v Damasku...a ukaz screenshot nastaveni mozna sis neco vypnul treba postprocessing...tohle mi hlava nabere
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
myslel jsem Post FX...ale jinak je to asi prvni hra ktera mi jede stejne na XP i Viste (DX9) dost divny na XP jsem spolehal...no nic budu cekat na patch snad to par fps prida...na tom rozlisku 1360x768 je to fakt hnusny ikdyz jsou detaily na full a taky mi chybi stiny...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
DX10 nebo DX9
Já si osboně myslím, že prozatím neni ještě o moc větší rozdíl mezi DX10 a DX9 v dnešní době ještě řada her nemá úplnou kontrolu DX10 a hlavně ještě pořádné hry mají možnost mezi 9 a 10.Moc rozdílů ZATÍM mezi nimy není ale v budoucnu to bude jistě jinak a tak mi je jedno jestli budu hrát assasina na 9DX nebo 10DX.
Mám MSI a jsem s nim spokojenej jako s grilem. GX 700 PX .Takový tousty po ránu přijdou k chuti.
No už som aj stiahol nanovšie ovládače a súsil som ten Assasin Screed,aj Crysis.Keď som zapol assasin Screed na DX10 ,tak to išelo ok,až po loadnutie hry,tam mi to zamrzne.
A ten Crysis mi ide aj tak blbo strašne seký aj na úplne low mám notebook Asus F3KA s grafikou HD2600.
Čo mám spraviť?Nemali by sa tie hry preinštalovať?
Stiahol som ovládače v.8.4
A ten Crysis mi ide aj tak blbo strašne seký aj na úplne low mám notebook Asus F3KA s grafikou HD2600.
Čo mám spraviť?Nemali by sa tie hry preinštalovať?
Stiahol som ovládače v.8.4
Takže preinštaloval som windows a dal som tam nové ovládače-8.4 a mám teras CZ verziu Assassinu a teras to niekedy aj zapne ,ale grafika je úplne zblbnutá,všetko je šedé a skoro nič tam nie je vidieť.Alebo keď to nenabehne pri loadovaní,tak to zamrzne a keď to chcem vypnôť v tak tam píše,že neodpovedá.