V ovladačích to není, to rozlišení 1440x900 tam naběhlo hned po zapnutí/instalaci, dal jsem je aktualizovat drivery od Fujitsu z webu a bylo to pořád stejné, žádná změna. Do té doby to hlásilo i HD2700.
Pak jsem tam nainstaloval nove Catalysty modifikované programem na použití do ntb, nahlásilo to HD2600XT, rozlišení zůstalo stejné, ale gamesky jedou mnohem lépe než s těmi rok starými originály od FS
Já to rozlišení 1920x1200 potřebuji na desktopové aplikace, proto jsem do něj šel, jinak bych na to vážně kašlal a nechal to koňovi, ale pokud mi někdo slíbí něco a já na to přistoupím a ono to tam není, tak je to podvod.
Momentálně jsem ve fázi čekání na screenshot z FS, kde bude jasně vidět že HD2700 na XI2550 je nastavená na 1920x1200, stejně tak čekám i na to, zda-li budou ochotni vyměnit NTB kus za kus s dovozem/odvozem ke mně domů, odmítl jsem jejich nabídku na to, abych šel do servisu a dal to do záruční opravy.
Uvidíme. Zatím mají velkou trpělivost, protože ještě ten den, co jsem ntb koupil, jsem na ně zaútočil kvůli chybějícím originálním instalačním médiům a kupodivu jsem v pondělí službou UPC z německa dostal 4 originální DVD (Vista Home Premium CZ + Drivers/Utilities + FS utilities + MS Works8.5)
Já si totiž myslím, že originální DVD mají lepší výdrž než podomácku vypálené DVD a pak to vydávat za instalačky
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)