Dneska my kurier prisiel po moju nabyjacku som zvedavy co my s tym servis spravi...Kazdpoadne si zajtra kupim druhu univerzalnu, este sa moze hodit aj na ine veci do buducnosti...
no to je individualni brr to je slovo asi mi hrabe. No tohle mi problem nedela jen to ucto = uctove tridy podvojne ucetnictvi atd proste v tom neni logika
dej tomu pár měsíců a bude ti to nad slunce jasné..tohle co říkáš je dopohody..počkej na komplexní náklady příštích období s účtováním záloh, atd...
no asi jsem to spatne rozvedl to je presne ono priklady na hodiny
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
maturoval si z účta???? Pokud jo, tak to tak hrozný nemůže být.. Já měl 40 účetních případů a musel jsem to účtovat v asi 15 let starým účetním programu Stereo - Ježek software...to bych nepřál ani svýmu nepříteli..je to šílený..ale z matury jsem z toho měl 1/2
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
no..zas tak dobrý to nebylo..ten program se neskutečně sral...a když si řekl, že to nepřeskočí na další řádek, tak prostě nepřeskočil...no..zlatej papír a tužka...tomu se zatím žádnej zasranej software nevyrovná..
tak si něco dáme..dneska nemám zrovna nej náladu, tak si dáme absintha..mě to dodělá a ty budeš spokojenej...