LightScribe
Kdysi dávno jsem kupoval cd-r asi za 30 kč, ceny by teď u DVD měly být podobné, nebo nižší. Trvá to na nejlepší kvalitu necelou půhodinu, viz pár postů nahoře. A pro lepší kontrast nezaškodí to nechat projet dvakrát třikrát, začínat se bude ve stejném bodě, takže rozmazání nehrozí..
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
ponukali mi aj njake "neznackove" (mozno to bol Imation?) DVD za 14,-SK ale zobral som Verbatim za 30,-SK.
ceny si musis zistit u svojho predajcu, kazdy normalny PC-shop ich ma v ponuke...
ale ked si zratam cenu a cas palenia, vychadza mi z toho jednoznacne klasicke DVD + fixka...
ceny si musis zistit u svojho predajcu, kazdy normalny PC-shop ich ma v ponuke...
ale ked si zratam cenu a cas palenia, vychadza mi z toho jednoznacne klasicke DVD + fixka...
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
centos píše:... pro lepší kontrast nezaškodí to nechat projet dvakrát třikrát, začínat se bude ve stejném bodě, takže rozmazání nehrozí..
a da se nastavit i aby to zacalo o kousek vedle, aby to bylo jemne rozmazany?
ja jednou dal buchte takovej malinko mazlej obrazek a ona si myslela ze spatne vidi dojetim a tak se opravdu dojala a byla pritulna...

-
- Moderátor
-
- Moderátor
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“