Neadekvatny vykon
ja stale nechapem, ako to niekto dokaze vobec takto brat.. mna nikdy ani len nenapadne, ze by niekto bol nejaka "ina rasa/iny narod".. vsimnem si akurat, ze ma inu rec, ine zvyky, ale stale je to iba clovek.. a ak uz stretnem nejake nie to moc prijemne individuum urciteho narodu, urcite podla toho nebudem sudit cely narod a pomyslim si, ze urcite sa taky najde vsade / v kazdom narode, len som ho este nestretol.. nevieme predsa o kazdom, tu je dodrzat objektivnost prakticky nemozne
PS: kazdy z nas bol na zaciatku prakticky podobny (ked nevezmeme do uvahy geny), odlisnosti na nas v podstate boli vymodelovane len roznymi prostrediami/podmienkami.. takze pri stretnutim s blbcom staci pomysliet nato, ze by ste to mohli vklude byt vy a myslim, ze emocie sa hned ukludnia
a radsej uz koncim bo to menim na antirasisticku besedu.. tiez sry za OT
PS: kazdy z nas bol na zaciatku prakticky podobny (ked nevezmeme do uvahy geny), odlisnosti na nas v podstate boli vymodelovane len roznymi prostrediami/podmienkami.. takze pri stretnutim s blbcom staci pomysliet nato, ze by ste to mohli vklude byt vy a myslim, ze emocie sa hned ukludnia
a radsej uz koncim bo to menim na antirasisticku besedu.. tiez sry za OT
Naposledy upravil(a) AzulEmpire7 dne 23 dub 2008 20:29, celkem upraveno 1 x.
jj najdou se i světlejší vyjímky jako CeCo
Jinak samozřejmě mě slováci jako takový nevadí, nevadí mi žádná rasa, kromě těch kočovných národů putujících sem k nám ze slovenska Ale někteří se dají v pohodě, ovšem vina je v tom, že většina jsou hajzlové, takže to takhle spadne i na ty normální.
Člověk se musí chovat jako člověk a pokud bereme, že je člověk někdo kdo chodí a krade nám věci či rozebírá sám sobě v domě měděné potrubí, aby měl na chlast, potom on nerozmýšlí jako člověk
resp. záleží na tom jak si definovat člověka, ale není to ten normální druh. Komár je taky živý tvor a přesto ho doma plácneš a zabiješ
Jinak samozřejmě mě slováci jako takový nevadí, nevadí mi žádná rasa, kromě těch kočovných národů putujících sem k nám ze slovenska Ale někteří se dají v pohodě, ovšem vina je v tom, že většina jsou hajzlové, takže to takhle spadne i na ty normální.
Člověk se musí chovat jako člověk a pokud bereme, že je člověk někdo kdo chodí a krade nám věci či rozebírá sám sobě v domě měděné potrubí, aby měl na chlast, potom on nerozmýšlí jako člověk
resp. záleží na tom jak si definovat člověka, ale není to ten normální druh. Komár je taky živý tvor a přesto ho doma plácneš a zabiješ
tento účet již není aktivní.
njn, ani u nas to tiez nie je naj /hoci az tak kriticke jak u vas to zas nie je / a taketo veci mi davaju motivaciu v buducnosti opustit tuto oblast a porucat sa bud jak CeCo do Skandinavie, Anglicka abo Australie
EDIT: btw, asi by sa tento thread mal porucat do "smetiste", ze
EDIT: btw, asi by sa tento thread mal porucat do "smetiste", ze
Naposledy upravil(a) AzulEmpire7 dne 23 dub 2008 20:38, celkem upraveno 2 x.
Ty jo začalo to slabým výkonem GK přes komáry k rasizmu... Vývoj diskuze jak noha...
add komár... BTW: zajímalo by mě jaké to je když hned po narození tě celý svět nenávidí
add komár... BTW: zajímalo by mě jaké to je když hned po narození tě celý svět nenávidí
ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3