Damianus píše:njn ale jsou horsi veci ono treba moji rodice od meho narozeni podnikaji a ja od mala jsem s nima vsude jezdil a tak proste vse no a diky jim ted mam zaludecni vredy neurozu a zeru jen prasky a zapijim chlastem. Pokazde slysim ze kazdeho zajima jak tohle tempo dlouho vydrzim ale muzu rict ze za par mesicu co ukoncim skolu budu mit dost penez na to abych odjel nekam kde bude fajn bude tam teplo WIFI (at tu muzu spamovat) hezke holky (nejlepe slovenky nebo spanelky) a tam si dopreju zaslouzeny odpocinek aspon na 6 mesicu.
to jest přesně ta druhá strana věci o které jsem mluvil...a co zkoušky..jak si je dneska dal??
njn ono asi neni nic zadarmo.. Babicka rika ze telo ma jit do hrobu zhuntovane jinak diky ze se ptas no prosel za 3 a za 2 a co ty jak jsi dopad?
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Damianus píše:njn ale jsou horsi veci ono treba moji rodice od meho narozeni podnikaji a ja od mala jsem s nima vsude jezdil a tak proste vse no a diky jim ted mam zaludecni vredy neurozu a zeru jen prasky a zapijim chlastem. Pokazde slysim ze kazdeho zajima jak tohle tempo dlouho vydrzim ale muzu rict ze za par mesicu co ukoncim skolu budu mit dost penez na to abych odjel nekam kde bude fajn bude tam teplo WIFI (at tu muzu spamovat) hezke holky (nejlepe slovenky nebo spanelky) a tam si dopreju zaslouzeny odpocinek aspon na 6 mesicu.
No jo, rodiče dokážou dětem jejich život někdy pěkně nastartovat a uvést do tempa...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Damianus píše:njn ono asi neni nic zadarmo.. Babicka rika ze telo ma jit do hrobu zhuntovane jinak diky ze se ptas no prosel za 3 a za 2 a co ty jak jsi dopad?
tak to gratuluju...jinak já mám zkoušky až za měsíc, ale dostali jsme výsledky z matiky...no a 4. nejlepší ze třídy, tak docela i úspěch no..
no to je pravda ale zase mi to do zivota dalo tolik zkusenosti co nekdo nema za cely zivot. To ze to rozdelilo celou rodinu to nepocitam budu mit svoji horsi je to zdravi jak rikam ale dopreju si rekonvalescenci no a bude lepe zitra me ceka znovu ucetnictvi pisemnictvi psychologie a v patek ucetnictvi a pravo boze pekelny tyden aspon ze uz bude konec nedame pivko?
tak to gratulace
stejne je smesne to znamkovani ja to pocitam na prosel neprosel sance 4 ku 1
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
jinak se mi podaril dnes super kousek cely test z EK jsem opisoval z EEEčka
proč myslíš?? já to tady beru jako odpočinek, pokec..jinak myslím přispívám docela dost i do ostatních sekcí...ale bar je bar...co siriusku...dáš s náma frisco??
sirius1983 píše:pánové, co byste vy dva dělali, kdyby vám ten bar zavřeli, to fakt nevím...
blaznis
Já to nemyslel tak, že nikam jinam nepíšete než sem, jen mám dnes takovou žertovnou náladu. frisco jsem něměl už ani nepamatuju tak bych si jedno na dobrou noc možná dal...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
tak ono nikdo uz nepise do MSI a polo nebo neonext takze neni kam navic ted opisuju celou uctovou osnovu a sleduju jen tento thread ale tak barmane 3x frisko
dal bych si neco dobryho horkyho - nemyslim teplyho - nejaky bylinky v uslechtilym alkoholu, ale absint nee, po tom se blbne.
leonku, co tam mas, nebo je to tu zase samoobluha?
takhle brzo zkrachujes, nekery borci sou tu furt