Age of Conan na MSI GX 600?
Age of Conan na MSI GX 600?
hra sice este nevysla, ale je plno ludi co sa dostalo do bety a ma s touto hrou nejake skusenosti. A preto by som chcel pocut vas nazor... myslite, ze na tomto stroji teda :MSI GX 600 bude tato hra behat? je tam procesor T7500 (2,2GHz s turbom 2,6GHz), grafika nVidia GeForce 8600 GT s 512 MB pamate, 2GB RAM...
dalsia otazka je ci by mal vyznam nasledujuci upgreade za cca 9.000KC:
1.) vymena HDD za 7.200 otackovi s najvacsou pravdepodobnostou tento model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49294
2.) rozsirenie RAM na 4GB + 64b OS
3.) robson??? to neviem ci ma vobec vyznam, tak to davam s otaznikom...
co sa tyka toho HDD potreboval by som trochu poradit, ten co som tam vypisal je serial ATA II 300, neviem ci ten povodny nieje nahodou serial ATA 150... aky je vlastne medzi nimi rozdial? viem, ze by mali byt navzajom kompatibilne takze by to ist malo, ale i tak ma zaujima v com sa navzajom odlisuju...
este chcem dotat ze to mam v plane hrat na externom 22"LCD paneli s rozlisenim 1680 x 1050 px
dalsia otazka je ci by mal vyznam nasledujuci upgreade za cca 9.000KC:
1.) vymena HDD za 7.200 otackovi s najvacsou pravdepodobnostou tento model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49294
2.) rozsirenie RAM na 4GB + 64b OS
3.) robson??? to neviem ci ma vobec vyznam, tak to davam s otaznikom...
co sa tyka toho HDD potreboval by som trochu poradit, ten co som tam vypisal je serial ATA II 300, neviem ci ten povodny nieje nahodou serial ATA 150... aky je vlastne medzi nimi rozdial? viem, ze by mali byt navzajom kompatibilne takze by to ist malo, ale i tak ma zaujima v com sa navzajom odlisuju...
este chcem dotat ze to mam v plane hrat na externom 22"LCD paneli s rozlisenim 1680 x 1050 px
- Chlebovnik
- guru
4GB RAM + Win XP Profi 64-bit. Za zbytek si pořiď pořádnou chladící podložku a přetaktuj grafiku. To je asi nejlepší zvýšení výkonu za nejmíň peněz.
Jinak ten Robson skoro nic nepřidává a pokud má člověk 3GB+ RAM tak už vůbec nemá smysl nad tím uvažovat.
Jinak ten Robson skoro nic nepřidává a pokud má člověk 3GB+ RAM tak už vůbec nemá smysl nad tím uvažovat.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
- Chlebovnik
- guru
no podlozku som uz kupil... zelman 2000, som spokojny ale grafiku o moc nepretaktujem jadro povodne hodnoty 450Mhz sa mi podarilo na 640Mhz a pamate s 400Mhz na 440Mhz v 3D mark06 urobim cca 5.000 bodov, bez pretaktovania je to necelich 4.000 co je v podstate 25% narast vykonu, ale pri hrani to moc poznat neni... mam subjektivny pocit, ze to slape furt rovnako...
co sa tyka toho HDD tak age of conan by mal zaberat 30-50GB na disku, takze bude asi dost casto sahat na disk, preto, chcem aj rychlejsi HDD
Co sa tyka XP 64b vzhladom k tomu, ze nepodporuje dx10 a su problemi s ovladacmi radcej volim tie visty
inak ten HDD sata I alebo sata II????
co sa tyka toho HDD tak age of conan by mal zaberat 30-50GB na disku, takze bude asi dost casto sahat na disk, preto, chcem aj rychlejsi HDD
Co sa tyka XP 64b vzhladom k tomu, ze nepodporuje dx10 a su problemi s ovladacmi radcej volim tie visty
inak ten HDD sata I alebo sata II????
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
jinak hra pojede na orginalni notasu 100% detaily si moc netroufam rict ale na notasu bez externiho lcd medium a mozna i vice hw naroky jeste klesnou az hra vyjde nebo prijde nejaky update. To co chces udelat je blbost ani ten disk ti moc neprida vista jen posere a robson to je taky na ****** doporucuju si tam dat XP pekne odladit a jen cekat. pokud budes chtit hrat na tom LCD v plne kvalite tak to presedlej uplne jinam do cenove relace a hledej dell nebo alienware ale to neni notebook ale zmenseny desktop s baterkou na cca 50 minut
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Ahoj,
Určitě bych šel do rychlejšího disku a 4GB pamětí.
Jen nechápu tvůj požadavek, že chceš DX10...stejně si s grafikou 8600M GT DX10 bez slideshow nezahraješ.
doporučuji XP 64bit, ovladače nejsou problém a vyjde SP3...jestli se ti líbí prostředí Vist, tak si stáhni nějaké prostředí Vista do XP
Určitě bych šel do rychlejšího disku a 4GB pamětí.
Jen nechápu tvůj požadavek, že chceš DX10...stejně si s grafikou 8600M GT DX10 bez slideshow nezahraješ.
doporučuji XP 64bit, ovladače nejsou problém a vyjde SP3...jestli se ti líbí prostředí Vist, tak si stáhni nějaké prostředí Vista do XP
Asus ROG Strix G18
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no opradu chytra rada. Jedine co poznas je ten disk 4gb hra nevyuzije!!! a XP 64 no to si delas srandu to je nejhorsi slatanina skoro nic tam nejde! Ono taky muzes pockat a pak uvidis ale ver mi ze DX 10 je o nicem jak dokazal crysis z DX 9 se da vytahnout hodne a podstatny rozdil to neni pokud nechces hrat hru kde se budes prochazet botanickou zahradou a koukat na detail protoze pokud hrajes FPS tak to ani nepoznas zda se kour rozmazl v DX 9 nebo 10
no v AoC by mal byt prave, ten rozdiel medzi dx10 a dx9 poznat docela dobre... ludia co skusali betu tak tvrdia, ze rozdiel je naozaj markantny, ale to asi z tej masiny naozaj nevytiahnem...
tak asi dam na Damianusa a skusim to hrat na notese bez upgreadu a podla toho ako to pojde sa rozhodnem, ci staci upgread, alebo kupim specialne na tuto hru nejaky desktop...
uz sa na tutu hru totiz hrozne dlho tesim a chcem si ju poriadne vychutnat...
no este je tretia moznost, ze AoC bude prepadak a bude to uplne jedno, ale to dufam ze sa nestane
tak asi dam na Damianusa a skusim to hrat na notese bez upgreadu a podla toho ako to pojde sa rozhodnem, ci staci upgread, alebo kupim specialne na tuto hru nejaky desktop...
uz sa na tutu hru totiz hrozne dlho tesim a chcem si ju poriadne vychutnat...
no este je tretia moznost, ze AoC bude prepadak a bude to uplne jedno, ale to dufam ze sa nestane
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
fakt never tomu ze by jsi z toho vice vytahnul ale myslim ze i tak to pobezi velice slusne a DX 9 a 10 i v crysis se daly nastavit detaily stejne jako v DX 10 sice editaci ale na konec to poznat moc neslo ale buh vi treba to pokrocilo. Ale tu spise jde o grafiku a s tou nepohnes
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
jo ale tak jsem to myslel proste DX 9 jeste neumrelo a delat hru ciste pro 10 se nevyplati navic v DX 10 na notasu to moc nepojede.