problem s hibernaci na NB Asus
problem s hibernaci na NB Asus
zdravim, mam Asus F5N .. docela spokojenost .. ale ted mam poslednim tydnu ci dvou problem s hibernaci .. vse mi fungovalo jamel - hibernace, ale z niceho nic notebook po hibernaci prestal nabyhat .. tz. obdovovala se data normalne, ale skocila cerna obrazovka s blikajicim kurzorem vlevo nahore a nic .. jedine vypnuti natvrdo ... z deseti hybernaci to slo asi 5 - 6 normalne .. ted u to nejde vubec .. proste hibernace probuzeni vista nenajede ..cerna obrazovka a blikajici kurzor .. nevite prosim cim by to mohlo byt ? normalne me to chodilo diky
tak jak delam co delam proad spatny :(
vyzkousela jsem snad vse .. odinstalovat ovladace, aktualizace proste vse .. ted jsem prisla na to, ze kdyz nastartuju Visty vse nabehne a necekam treba 20-30 vterin .. a dam hibernovat, tak se notebook normalne probudi .. i nekolikrat po sobe .. ale kdyz necham nastartovat notebook .. a visty necham bezet jeste cca 1 minutu a vice - vse je spusteny, ale hdd porad hrabe a dam pak hibernovat, tak se neprobudi .. po obnovovani z bibernace se na lcd objevi blikajici bilej kurzor a nic .. mrtvo .. takze mam pocit , ze se neco spusti ve vistach co prave narusi tu hibernaci jenze co
to rebecci
hm, tak to nevim, co poradit - ja, i kdyz ten prikaz zapisu spatne, tak mi vrati bud ze "nejde o prikaz" nebo mi vypise help k tomuto prikazu.
vypada to podezrele, protoze IMHO ukladani stinove kopie svazku souvisi primo s "usinanim" i s "hibernaci" - na druhy strane, kdyby ta sluzba nechodila vubec, tak by to blblo porad.
mozna te nechtene zavadim uplne jinam - zkus se poptat i jinde ...
jeste mi napadlo - to "NEBYLY NALEZENY ..." se ti vypise kde?
v okne te command line, po zadani toho prikazu, nebo to vypise Vista zvlast, do nejakeho okenka, jako hlaseni?
hm, tak to nevim, co poradit - ja, i kdyz ten prikaz zapisu spatne, tak mi vrati bud ze "nejde o prikaz" nebo mi vypise help k tomuto prikazu.
vypada to podezrele, protoze IMHO ukladani stinove kopie svazku souvisi primo s "usinanim" i s "hibernaci" - na druhy strane, kdyby ta sluzba nechodila vubec, tak by to blblo porad.
mozna te nechtene zavadim uplne jinam - zkus se poptat i jinde ...
jeste mi napadlo - to "NEBYLY NALEZENY ..." se ti vypise kde?
v okne te command line, po zadani toho prikazu, nebo to vypise Vista zvlast, do nejakeho okenka, jako hlaseni?
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“