Poradte Lenovo vs Toshiba do 14t
-
- Moderátor
-
- Moderátor
no ja sem taky nevedel, co si mam o Viste myslet, ale jak sem ji vyzkousel, tak sem velmi spokojeny, ale co sem cetl na novinkach nebo kde, tak MS bude nejspis prodluzovat pradavaci dobu XPcek, ze na nej tlaci mnoho pocitacovych prodejcu (vyrobcu) ze jeste lidi vyzaduji a kupuji XPcka
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
-
- Moderátor
Mám chvíli notebook s Vistou BU.
Zprvu jsem myslel, že jí downgraduji na XP, ale pak jsem si to rozmyslel.
Narazil jsem však na problémy s instalací starších programů a ovladačů.
- prvně nešel nainstalovat externí modem, po čase se to sice nějak podařilo, ale stejně nefunguje korektně
- další byl problém s instalací digitálního fotoaparátu Canon, to jsem vyřešil downloadnutím prográmku, ale komfort stahování je pryč.
- no a to jsem zatím ani nezkoušel připojit satelit
Internet asi vyřeším koupí starší PCMCIA, ovladače pro Vistu od Canonu na tento model už nebudou - tak jedině koupit časem novej foťák
Vista je pěkná, ale novej systém chce nová zařízení a nové programy.
Byl jsem z toho trošku zklamanej. Myslel jsem, že to pojede v pohodě jako u XP.
Zprvu jsem myslel, že jí downgraduji na XP, ale pak jsem si to rozmyslel.
Narazil jsem však na problémy s instalací starších programů a ovladačů.
- prvně nešel nainstalovat externí modem, po čase se to sice nějak podařilo, ale stejně nefunguje korektně
- další byl problém s instalací digitálního fotoaparátu Canon, to jsem vyřešil downloadnutím prográmku, ale komfort stahování je pryč.
- no a to jsem zatím ani nezkoušel připojit satelit
Internet asi vyřeším koupí starší PCMCIA, ovladače pro Vistu od Canonu na tento model už nebudou - tak jedině koupit časem novej foťák
Vista je pěkná, ale novej systém chce nová zařízení a nové programy.
Byl jsem z toho trošku zklamanej. Myslel jsem, že to pojede v pohodě jako u XP.
Lenovo Thinkpad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2GB Kingston, 120GB, Vista Business + myš Logitech V150 Laser Mouse
Kdyz uz jste u te Visty, tak musim vyzdvihnout spravu napajeni - vydrz byla ve Vistach o vic jak 45 minut delsi nez na XPckach. Pokud bych pouzival primarne windowsy, urcite bych nechal Visty.
Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon + Windows XP Professional SP2
polo: Sam sem tomu nechtel verit. A power manager v XP sem pouzil z ThinkVantage. Stejnou vydrz jako v XP mam i v linuxech (powernowd).
EDIT: Pro upresneni, ve Vistach sem pouzil stejny power manager jako v XP (tedy z ThinkVantage) se stejnym profilem. Neni to tedy profilem ze spravy napajeni z Vist.
EDIT: Pro upresneni, ve Vistach sem pouzil stejny power manager jako v XP (tedy z ThinkVantage) se stejnym profilem. Neni to tedy profilem ze spravy napajeni z Vist.
Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
Zpět na „Jaký vybrat notebook“