2 swarm: tak ja jsem na sve veci taky paranoidni a heslo menim vsude co 20 az 40 dni jak na mailu tak vsude proste jsem paranoidni ale v ostrave jsem nasel uz dost AP co nemaji ani heslo a na siti sdileny disk takze

Tak to věř, že by to řešili, pokud by šlo o zabezpečenou sí't, do které ses cíleně hacknul.Damianus píše:ono podej oznameni a stejne nikdo nic resit nebude
Neschopnost porozumět psanému projevu pro tebe není dobrá vizitka.Damianus píše:jo ale podas oznameni na neznameho pachatele a to je vse no. Jak dale kdyz se ti nekdo na 2H posadil u baraku a ty jsi ho ani nevidel
no tak po dnesni pochuzce zakoncene piveckem jsem v porube nasel 5 volnych AP bez zabezpeceni z toho u 2 byl disk s daty nasdileny v siti ale nic moc tam nebylo krome par filmu co jsem videl a nejake MP3 zajimave ze z toho 4 byly dlink jako puvodni oznaceni slo videt ze majtel prinesl domu pichnul do nej net a to bylo vse. Jinak asi z 80 AP bodu bylo tak 47 zaheslovano pres WEP a zbytek byl but WPA nebo otevrene ale s registraci pres mac nebo ip takze kdyby si clovek dal tu praci tak chodi po ostrave s netem zadaramaxxz píše:Damianus: Já sem to myslel jako že si Lama ne Hacker nebo spíš si takovej HáčkerJinak s meilama sem to myslel tak, jakože co si tam mohl dělat na tý WiFi maximálně si přečíst pár meilů, odepsat na forum. Jestli měli blbečci nějak nasdílený data tak sis mohl zakrást ale to pochybuju
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti