mobilcarl píše:on mi řekl, že byla trojitá až když jsem ji s odporem vypil...hajzl..
Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Mobilcarl:
A tos jako nepoznal? To kdyz pred tebe nekdo postavi tuplaka tak si nechas nabulikovat, ze to je maly pivo ? ....
Kurvaa, kdyz uz sem si chtel jit lehnout, tak sem zjistil, ze mam este plnou pracku vypranejch slipu ... to je zivot ...
A tos jako nepoznal? To kdyz pred tebe nekdo postavi tuplaka tak si nechas nabulikovat, ze to je maly pivo ? ....
Kurvaa, kdyz uz sem si chtel jit lehnout, tak sem zjistil, ze mam este plnou pracku vypranejch slipu ... to je zivot ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
já vodku nepiju...chtěl jsem normální aby se mi dobře tancovalo..on že ne, že dvojitou...no a když jsem to do sebe dal, tak mi řekl, že byla trojitá, že mě chtěl vypít..co já vím, já piju tequilu, nebo tulamor dew..ale trošku mi bylo divný, že to bylo v dvou decový skleničce..
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
mobilcarl píše:on že ne, že dvojitou...no a když jsem to do sebe dal, tak mi řekl, že byla trojitá
bych mu poděkoval šavlí, protože to je vražda, dávat trojitou vodku...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
vies prave tu davam do kopi jeden DELL latitude D600 take same bezne veci ako Vycistit,vymenit pastu pod chladicom,Odmastnit klavesnicu a nalepit potom nove nalepky,vymenit disk,vymenit bateriu,dolozit RAM atd. Vies ja si polozim na stol pekne velke kladivo ako vyhrazku keby my to nechcelo vychadzat ako ma
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych upozornit, že tenhle thread nesupluje servery jako Xchat. Měl by posloužit jako uvolněná večerní/noční diskuze pro "sovičky", takže není vhodné, aby se tu dva jedinci vybavovali stylem jak na ICQ už od rána. Za jeden den tu pak přibyde 10 stránek a už je to pak o ničem.
Takže pár vybraných jedinců by si mělo vyměnit ICQ číslo a tady se trochu utlumit. Vždyť to tady občas je: bum, nový příspěvek, minuta ticha, bum další, dvě minuty a zas a zas...
Jo a já si jdu otevřít nějaké vínečko, k tomu něco na zub, pustim si u toho nějaký Simpsny a trochu se odnaseru z čištění fóra, které jsem teď provedl. Zpracoval jsem teď mraky příspěvků a hodně toho promazal. Z aktuálních threadů jsem se vykašlal jen na 50 stránkový flame MSI GX700X - http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3738
...pokud má nějaký mod zájem, tak se tam může realizovat, jak se mu zlíbí . Z toho probírání jsem došel k jednomu závěru. Nejvíc práce je se sekcí Acer (hloupé dotazy, neschopnost hledat) a MSI (snad úplně všechno.
Takže pár vybraných jedinců by si mělo vyměnit ICQ číslo a tady se trochu utlumit. Vždyť to tady občas je: bum, nový příspěvek, minuta ticha, bum další, dvě minuty a zas a zas...
Jo a já si jdu otevřít nějaké vínečko, k tomu něco na zub, pustim si u toho nějaký Simpsny a trochu se odnaseru z čištění fóra, které jsem teď provedl. Zpracoval jsem teď mraky příspěvků a hodně toho promazal. Z aktuálních threadů jsem se vykašlal jen na 50 stránkový flame MSI GX700X - http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3738
...pokud má nějaký mod zájem, tak se tam může realizovat, jak se mu zlíbí . Z toho probírání jsem došel k jednomu závěru. Nejvíc práce je se sekcí Acer (hloupé dotazy, neschopnost hledat) a MSI (snad úplně všechno.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
tak ono se docela ten MSI dobre prodava ze jinak nevim no jak by jsi chtel zaridit at se tu nevybavujeme ja tu zajdu i rano nez jdu do prace nebo do skoly takze tak. Ale uznavam ze kdyz to nectu hned vubec nemam prehled
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
lidi..dneska vás zvu...a i zaplatím..
byl jsem v glasen manufaktur VW v dresdne...dělají tam pouze na zakázku phaetony...seděl jsem v tom...luxus jak svine, maj z jednoho phaetonu udělaný trenažér, takže jsme si zajezdili. Sice jsem nechal řídit Zuzku, ale nezklamala a i přes drobný škrábance jsme frčeli 270kmh. Doporučuji to auto koukpit. Kam se hrabe AUDI, MB, BMW. Má tu ted před sebou vanilkovou Colu, jsem opálenej, protože bylo krásný počasí...Prostě skvělý počasí. luxusní auta, skvělý lidi a báječná země.
Deutschland nezklamal.... bože já asi neusnu...phaeton je droga, kterou musím mít.
byl jsem v glasen manufaktur VW v dresdne...dělají tam pouze na zakázku phaetony...seděl jsem v tom...luxus jak svine, maj z jednoho phaetonu udělaný trenažér, takže jsme si zajezdili. Sice jsem nechal řídit Zuzku, ale nezklamala a i přes drobný škrábance jsme frčeli 270kmh. Doporučuji to auto koukpit. Kam se hrabe AUDI, MB, BMW. Má tu ted před sebou vanilkovou Colu, jsem opálenej, protože bylo krásný počasí...Prostě skvělý počasí. luxusní auta, skvělý lidi a báječná země.
Deutschland nezklamal.... bože já asi neusnu...phaeton je droga, kterou musím mít.
ex: HP Compaq 6715s
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“