Ahoj,
tak čtyři pokusy a nic, po restartu a po nainstalování 3 etapy na 100 procent hláška SP se nepovedlo nainstalovat......
Dvakrát přes update a dvakrát přes komplet stažený balíček.
Notebook Toshiba A200-1SI, legální vista home premium 32-bit
Není tu další Toshibák?
Toshiba A200-1SI,navíc 1GB operační paměti(tj. 2GB)
a v cem je konkretne problem ? nainstaluje se to a az pak po restartu to napise ze se to nepodarilo ? zkus nejakej support nebo FAQ od mrkvosoftu.. me to slo na prvni pokus z updatu...
Stáhne se, nainstaluje, tedy přesněji 3 ze 3 hotovo 100 procent a pak jen návrat, instalace se nezdařila. Všechny updaty staženy a nainstalovány, místo na disku mám, legální soft taky. Na XP jsem kdysi dával SP 2 a v pohodě, jo je to VISTA a mikrosoft.
Toshiba A200-1SI,navíc 1GB operační paměti(tj. 2GB)
Je mozne ze nesplnujes nektere pozadavky, jako ovladace atak. kazdopadne samostatnou instalaci nic nezkazis, instalator jak pozna chybu tak dokaze vratit vse bezpecne do puvodniho stavu...
To pepa: Já mám také Toshibu A200 a instalace českého SP1 Vista 32 proběhla bez problémů na první pokus. Akorát to trvalo asi hodinu
Je skutečně lepší vypnout firewall a antivirák...a ještě lepší instalace na čistou instalaci Vist. Je klidně možné, že jsi si notes zadělal nějakým svinstvem, možná problém registrů...
Tak na Windows Update SP1 ještě nemám, na infolince MS mi bylo řečeno, že je to nejspíš kvůli starým ovladačům, všechny ovladače kromě grafiky mám z letošního roku, ale novější ovladače grafiky nemohu nikde najít, Acer má nejnovější z léta minulého roku (ty mám nainstalované). Poradíte, prosím, kde sehnat novější ovladače grafické karty Radeon X1300? Desktopové nefungují... Díky...
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Právě jsem provedl instalaci.. Třífázový proud dat do mého noťasu proběhl úspěšně.. Trvalo to zhruba 1 hodinu a 10 minut Jestli jede ryhleji nevím, ale uvidím jestli vydrží déle na baterky...
Já jsem si to stáhl přímo z microsoftu.. Přijde mi to z tama důvěryhodnější.. Teď jsem si všiml prvního vylepšení.. Po instalaci SP1 se mi uvolnilo 16 GB.. Paráda