Čau lidi, mám svuj první noťas a mám s nim problém.
Když přejdu do režimu spánku nebo hibernace, po chvíli si to notebook zase rozmyslí a zase se vrátí zpátky (čímž se objeví přihlašovací obrazovka).
Netušíte někdo, čim by to mohlo být způsobený?
Thinkpad R61 nevydrží v režimu spánku
no, pokud vim, tak neusne. zas tak dlouho sem u toho neseděl.
každopádně vim, že sem ho jednou na noc vypínal a eště než se to vypnulo, sem ho zavřel. ráno sem zjistil, že je v režimu spánku a těsně před vypnutím (když jsem ho otevřel, akorát se vypnul).
a teď sem dělal další pokus a odpojil sem ho z napájení + sem vytáhl síťový kabel, který mi tam vede z routeru. a počítač se tvářil, že tentokrát v režimu spánku vydrží..
každopádně vim, že sem ho jednou na noc vypínal a eště než se to vypnulo, sem ho zavřel. ráno sem zjistil, že je v režimu spánku a těsně před vypnutím (když jsem ho otevřel, akorát se vypnul).
a teď sem dělal další pokus a odpojil sem ho z napájení + sem vytáhl síťový kabel, který mi tam vede z routeru. a počítač se tvářil, že tentokrát v režimu spánku vydrží..
Toto robilo aj mne...
Treba ist do "Device Manager", tam vyberies tvoju sietovu kartu a v karte "Power management" odskrtnes "Allow this device to bring the computer out of standby."
Inak pisali ste tu ze ci sa nahodou neprebral tuknutim do mysi alebo nejakej klavesy... Prebera sa len stlacenim Fn klavesu alebo toho zapinacieho tlacidla. Cize mozete tukat do mysi kolko len chcete
Treba ist do "Device Manager", tam vyberies tvoju sietovu kartu a v karte "Power management" odskrtnes "Allow this device to bring the computer out of standby."
Inak pisali ste tu ze ci sa nahodou neprebral tuknutim do mysi alebo nejakej klavesy... Prebera sa len stlacenim Fn klavesu alebo toho zapinacieho tlacidla. Cize mozete tukat do mysi kolko len chcete
R61i 8932-AEG Windows XP
ještě se probouzí aj pravým tlačítkem myši ale je to wake on lan fcí - takže vypnout u driverů a hotovo
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
podobný problém
Dovolím si obnovit téma, Mám R61 14" s Vista Bussines. Když zavřu večer víko, ntb usne a při vypnutí napájení (společná zásuvka) se spustí. K ntb je připojen externí monitor, který se vypíná také stejnou zásuvkou. Wake on LAN jsem vypnul. Když stihnu vypnout ext. monitor před usnutím NTB, je to OK. Měl jsem instalované XP prof a tento problém nenastával. Co s tím? Hledal jsem nějaké probouzení související s videokartou, ale nevím
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
majro píše:Toto robilo aj mne...
dovolím si obnovit toto téma.
S tím, že po režimu spánku, se mi někdy sám od sebe notebook probudí a poté jde zase za chvilku spát, se mi též stává.
Vyřešila výše uvedená rada tento problém?
Mohu případně poprosit o podrobnější návod, jak to nastavit?
Děkuji pěkně předem za ochotu.
Lenovo ThinkPad R61i, NF 092CF, 8932-9ZG
OS Vista Business 32-bit
OS Vista Business 32-bit
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“