Jaké "novější" hry jde spustit na GMA X3100?
Notas je stary tak pul roku... ted jsem si kousel zahrat Euro 2008 a dela to to same... nikdy pred tim to ale nedelalo - je mozne ze jsem treba smazal nejaky soubor od direct X? vcera jsem se v tom totiz trochu hrabal Zkusim preinstalovat win XP, ale to az o vikendu, ted nejsem doma. Kazdopadne diky vsem za reakce a dam vedet jak to dopadlo.
Odporucam zacat preinstalovanim direcX, Visual C++ ,NET framewor, a vsetky ovladace+samotny progam ktory ti pada ak nepomoze preinstaluj OS ak nepomoze ano to tak skus testy napr. http://ubcd4win.jtymes.net/download/UBCD4WinV313.exe staiahni si tento 300MB subor je to balik testovacych programov pouzivany v servisoch velmi vhodne ked nevies co ti presne nejde...
mam problem na x3100 - v CS mam dost nizke framerate pocas palby. 30 - 35 FPS .. na rozliseni 800x600. Ovladace mam najnovsie z Intelu. fakt neviem co je s tym, ked tu niektori pisete, ze mate aj 100 FPS ..
onne - to si skusal na STEAM alebo NONSTEAM verzii ? Lebo som pocul ze Nonsteam verzia bezi plynulejsie, tak neviem ci mam skusit to alebo ani to nepomoze..
Mam Lenovo ThinkPad R61i , Intel Dual Core 1.6 GHZ , 2 GB RAM , 160 GB disk, Vista HP
onne - to si skusal na STEAM alebo NONSTEAM verzii ? Lebo som pocul ze Nonsteam verzia bezi plynulejsie, tak neviem ci mam skusit to alebo ani to nepomoze..
Mam Lenovo ThinkPad R61i , Intel Dual Core 1.6 GHZ , 2 GB RAM , 160 GB disk, Vista HP
Pokial je ten jeden slot volny tak to to dost pomoze okrem viac RAM ziskas aj dual-chanel mod co ti prida aj viac zdielanej pamate pre GK a rozsiry pamatovy zbernicu GPU na 128bitov, Osobne som to skusal na kamaratovom aj na odcovom 6720s a rozdiely vo vykone niesu velky tak 10percent, co sa tyka samotneho efektu rozsirenia zbernice a vecsej maximum memory na GK...+samozrejme aj RAM nieco spravi ale to tiez nebude pre jeden beziaci proces daky velky ucinok, skor by som si povipinal vsetky blbosti co ti bezia v OS vratane HP nepotrebnych utilit to pomoze viac...