ASUS F3JM-AP023 !!!

notebooky Asus a vše kolem nich
jvees69
občas něco napíše

ASUS F3JM-AP023 !!!

Příspěvekod jvees69 » 03 pro 2006 15:40

Zdravím všechny kteří navštěvují toto fórum. Chtěl bych se zeptat, co by jste mi řekli o tomhle notebooku F3JM-AP023, nejlépe kdyby se našel někdo, kdo ho přímo vlastní, aby napsal a podělil se se svými zkušenostmi. Konfigurace totohle stroječku je podle mě fakt dokonalá, snad možná jen zvuková karta mohla být lepší, ikdyž teda nevim co tohle je přímo zač... Co jsem tak koukal po e-schopech, měl by být i k dostání, našel jsem obchody kde ho mají skladem, což je paráda. Rozhoduji se o koupi již velmi dlouho, původně jsem uvažoval o f3t-ap008, no ale do něj bych stejnak potřeboval hodit ještě jendu gigovou ramku, takže by se cenově zase o kousíček přiblížil k F3JM-AP023, což když tyhle dva porovnám, je to jasná převaha po všech stránkách pro F3JM-AP023, ten je výkonově fakt v nebi.

No podle mě v porovnání cena/výkon fakt bomba, no ne??

Nejsem žádný expetr přes notebooky, proto tu nechávám tenhle příspěvek a budu doufat, že se třeba najde někdo, kdo by mi o něm napsal víc. Nějaké takový běžné zkušenosti a tak...

Myslíte, že s koupí počkat po Vánocích, půjde s cenou dolů?? Nevím kde bych sehnal informace o otm, co ASUS chystá za nové notebooky, abych se případně mohl rozhodnout, že počkám, ale tenhle se mi fakt moc zalíbil a když mi ho můj prodejce tady v Liberci sežene, půjdu do něj..

závěrem: podle mě je SUPER!! pokud se teda najde někdo, kdo mi to bude chtít rozmluvit, nebo třeba potvrdit moje nadšeníé, budu rád, díky moc...

přeju všem pěkný den, noc, večer nebo ráno... :D

M.G.
občas něco napíše

Re: ASUS F3JM-AP023 !!!

Příspěvekod M.G. » 14 pro 2006 14:13

Ahoj, mam tento notebook zhruba tyzden, este som ale nemal vela casu sa s nim zoznamit blizsie. Moje prve dojmy z neho su vyborne, vypracovanie krytu je na slusnej urovni, akurat mam trochu obavy z krytu displeja, ktory v strede nie je tak pevny ako by som cakal. Co sa vykonu tyka, tak jedinym slabym miestom je harddisk, ale to sa da cakat. Este si ten notas viac otukam a napisem neskor viac.

jvees69
občas něco napíše

Příspěvekod jvees69 » 15 pro 2006 21:14

zdravím, nevíte někdo, jqak grafice nastavit turbocache??

M.G.
občas něco napíše

Příspěvekod M.G. » 20 led 2007 02:39

512 MB pamäte nestačí? :shock:

jvees69
občas něco napíše

Příspěvekod jvees69 » 20 led 2007 11:56

ale stačí, co by nestačilo, jen bych z otho rád dostal maximum.. někde jsem ale četl, že prý si to grafika přiřazuje sama podle potřeby.. navíc nikde v nastavení jsem to nenašel, rtakže tomu budu muset věřit...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 20 led 2007 13:45

Turbocache sa priraduje sama, uzivatel nema moznost nastavit to.

C

ganjainc
občas něco napíše

Příspěvekod ganjainc » 24 led 2007 15:08

ja mam tenhle notebook od vanoc a jsem velice spokojen,je to vykon jakon jako blazen a v crystal marku hodil 106000 při 12 spuštěnejch programech,jestli chceš můžu ti poslat na mai screen
Asus-Intel Core 2 Duo-2ghz,2gb ram,120 gb disk,GEFORCE GO 7600 512 mb

Zpět na „notebooky Asus“