Windows XP - Service Pack 3
já nemám zatím žádný problém, systém se mi zdá celkově rychlejší... jenom mi to teda chtělo nainstalovat nový Media Player, naštěstí jsem to přes Kerio zakázal. Internet Explorer zůstal ve verzi 6.0
Teda jediný problém je, že mi nefunguje patch na uxtheme.dll, takže nemůžu využít jiné než standardní a podepsané skiny ale to je jedno, teď jsem začal zase používat skin à la Windows 2000 a je to teda pohoda
Teda jediný problém je, že mi nefunguje patch na uxtheme.dll, takže nemůžu využít jiné než standardní a podepsané skiny ale to je jedno, teď jsem začal zase používat skin à la Windows 2000 a je to teda pohoda
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
to all
podle tohohle clanku je v tom uvolnenem packu chybka - proto to pry ho stahli z automatickeho update:
http://www.pcpro.co.uk/news/193020/xp-s ... o-bug.html
podle tohohle clanku je v tom uvolnenem packu chybka - proto to pry ho stahli z automatickeho update:
http://www.pcpro.co.uk/news/193020/xp-s ... o-bug.html
to Damianus
moje anglina neni buhvijaka, nekdy spis dam na cit, protoze fraze si nepamatuji - ale jak tedy prelozis text
ale je mozny, ze od vcerejska si makli a opravili to ...
poznamka:
put something on hold
to decide that you will leave an activity until a later time. The project has been put on hold until our financial position improves (Projekt byl pozastaven dokud se nezlepsi nase financni pozice).
moje anglina neni buhvijaka, nekdy spis dam na cit, protoze fraze si nepamatuji - ale jak tedy prelozis text
The update to the aging operating system was due to be released to the general public via automatic update and download yesterday, but this has now been put on hold.
Microsoft says it is currently testing a fix, which will resolve the issue. A filter will be installed to prevent the download for RMS users, and once that is in place it will launch the update for all users.
ale je mozny, ze od vcerejska si makli a opravili to ...
poznamka:
put something on hold
to decide that you will leave an activity until a later time. The project has been put on hold until our financial position improves (Projekt byl pozastaven dokud se nezlepsi nase financni pozice).
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam pocit ze se tohle do ceske verze nedostalo a pokud ano tak je porad ke stazeni. Navic je i rozdil ve velikosti EN a CZ verze
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... dows-xp/?g[hledano]=service%20pack%203&g[oz]=Service+pack+3
ja nainstaloval z odkazu o stranku drive, ale rozhodilo mi to LAN a WIFi.
u LAN castecne pomohl reinstal ovladace, az pak najel doma net. u kamose ale nesla porad vytvorit sit. wifi mi nechtela najet ve skole, i kdyz jsme mel nainstalovany platny certifikat. hrabal jsem se s tim asi hodinu na prednasce a pomohlo az odinstalovani SP3
zatim tedy zustavam u SP2 a uvidim jeste, jak dal
u LAN castecne pomohl reinstal ovladace, az pak najel doma net. u kamose ale nesla porad vytvorit sit. wifi mi nechtela najet ve skole, i kdyz jsme mel nainstalovany platny certifikat. hrabal jsem se s tim asi hodinu na prednasce a pomohlo az odinstalovani SP3
zatim tedy zustavam u SP2 a uvidim jeste, jak dal
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“