Ventilátor MSI EX600X

notebooky MSI a vše kolem nich
ax92
občas něco napíše

Příspěvekod ax92 » 25 lis 2009 15:08

fakt tu nikdo nevi jak by se daly dotahnout panty displaye u msi ex600 aniz bych to musel vozit zase do servisu prijde me to docela banalni vetsinou si pc skladam sam ale s notebookama nemam skusenost a vzaruce to uz nemam ze bych jim to tam omlatil o hlavu pac me to uz jednou dotahovaly

XxXcompany
občas něco napíše

Příspěvekod XxXcompany » 05 led 2010 17:47

Vetrak u tohto modelu je prvotriedny shit doporucujem (ak je po zaruke uz lebo ak nie tak este budu problemy minimalne s klbom) kupit do ineho notebooku napr znacky acer alebo asus a namontovat pretoze originalny nahradny diel stoji za 2 veci .... popripade ICQ 328878814

larvosrolka
občas něco napíše

Příspěvekod larvosrolka » 27 led 2010 21:38

cau, mohl by ste sem nekdo pastnout odkaz na kvalitni vetrak co do tohodle notaku pasuje a popripade kde ho koupit? jinak tenhle notak mam pres 2 roky a sem s nim naprosto spokojenej, jediny co mi odeslo je konektor na sluchatka a to jenom proto ze sem sluchatka parkrat omylem vyskubnul(problem vyresila PCMCIA zvukarna). pantry drzej, plasty taky, jediny co mi vadi je ze trosku vic topi. Ve svy dobe to byl notak s nejlepsim pomerem cena/vykon.

asaninek
občas něco napíše

Příspěvekod asaninek » 13 úno 2010 11:29

ahoj pokud někdo sháníte ventilátor pro ex600, popř. na jiný model napište mi SZ nějak se dohodnem

wertty

Příspěvekod wertty » 18 dub 2010 00:40

Větrák mi vydržel půl roku. Stačí větrák rozebrat a kápnout olej (třeba wd 40), pak je zas jak novej. Jinak na tomto notebooku odpadne časem snad cokoliv :(

disade
občas něco napíše

ventilátor

Příspěvekod disade » 03 led 2011 20:34

tak ten ventilátor je asi fakt jedinej shit na msi ex630. Páč už jsem ho jednou v reklamaci měnil a teď to hučí zas a dokonce se to přehřívá tak až se notebook vypíná (a při instalaci win7 je to dosti nemilé!!!) tak že opět reklamace.
jinak no'ták je v cajku, snad bych jen vytknul konektor na zapojení repro (blbějc ho dát nemohlo, pokud je tam kabel a nemáte ho přesně srovnaný(což máýlo kdy je) tak to docela vadí otevírání mechaniky) a nekvalitní antireflexivní vrstvy na displayi (ale to v konfiguraci bylo uvedené co je to za typ a když jste liný jako já zjistit si co znamená WTCX apod. zkratky tak pak vás to překvapí :DDD)

saradsmejem
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

ULTIMATNA RADA PRE VSETKYCH

Příspěvekod saradsmejem » 20 led 2011 20:13

už som o hlavných problémoch a ich riešeniach u typu EX600 písal TU:

http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=26182

je tam všetko, žiaden nový vetrák netreba kupovat, len blbec by s tým strácal čas a peniaze, všetky veci sa dajú vyriešiť behom chvílky, akurát zajtra moja EX600 bude oslavovat tri roky a ani raz som ho nemal v servise, všetko som si vyriešil sám, ten notebook mi ide skoro nonstop, teraz akurát som si menil 160 gb disk za 500 a tiež bez problémov, takže pre všetkých haterov a rádoby odborníkov čo radia somariny, držte sa radšej hesla "Hovorit striebro, mlčať zlato!" :)

PS: s vistou ja každý notebook nepoužitelný ;)

Gorila
občas něco napíše

Příspěvekod Gorila » 02 bře 2011 10:24

Na ex600 bych měl mít větrák. přes email se můžeme domluvit na podrobnostech. (jestli bude fan pasovat atd.) zzz19@seznam.cz

Zpět na „notebooky MSI“